Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Slaven

1.Maverick
2.Dravski
3.Raso
4.Slaven
5.Stepa

Nek organizaciski odbor odluci sta sve treba ponet, ko ide jos nek se upise na popis :rofl2:

maverick

Pa nesto dugacko...da ih dobavimo kad su u koloni  :stripii: sale malo...jer ce opet biti da idem u policiju na informativni  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Nismo se mi razumili ja sam mislio da cemo sudjelovat :stripii:

raso

jel treba nekom kabl za struju, od visokog napona :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Stepa

Neznam kako sam završio na popisu al nema veze upišite i Kvakija kad se klupko polako odmotava  :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :smjeh:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Bojim se da ce nas biti vise nego na bajti  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Neki se još malo stide :glasses9: al u svakom slučaju postajemo sve kompaktniji  :bootyshake: :pottytrain2: :bootyshake: :pottytrain2: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dravski pecaros

ja sam za svakake akcije i ove i one  :stripii:  :uf:  :rofl2:  :vrag:

ps

Citat: ps  u Svibanj 03, 2014, 19:01:44
Prvi puta na okupljanju, ispunjena sva očekivanja, upoznao puno krasnih ljudi, ekipa prva liga. Da ne duljim predbilježite me za idući put.  :clap2:
Nevalja trčat pred rude, sad to vidim.Moju predbilježbu zaboravite.  :rofl2:  :rofl2:

ps

Citat: dravski pecaros  u Lipanj 30, 2014, 20:24:49
Dravski poslat ćemo te kao predstavnika foruma  :rofl2: :rofl2:

dravski pecaros

Citat: ps  u Lipanj 30, 2014, 20:32:21
Citat: dravski pecaros  u Lipanj 30, 2014, 20:24:49
Dravski poslat ćemo te kao predstavnika foruma  :rofl2: :rofl2:
:oussama-bin-laden:  :crutch:

maverick

TonyC

maverick

Jožef1

nek netko ponese dugu u tisuću boja  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....