Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Mozda da nesto planiramo za deveti mjesec....možda neko pecarosko okupljanje....bez puno halabuke...dva dana pecanja...roštiljanje...i malo cuge  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

do 27.9 jel tad se vjesam  pitanje kasnije sta ce biti...a mogli bi vikend prije 20.9 ja cu castit jelom i nesto cuge to sam i planiro pitat neke pa onda objaviti... :hi:

maverick

Misliš neko momačko na vodi... :uf: onda je red da mi tebe častimo...tko zna šta ce biti dalje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Srpanj 12, 2014, 20:52:40
Misliš neko momačko na vodi... :uf: onda je red da mi tebe častimo...tko zna šta ce biti dalje  :stripii:
Tak sam nesto mislio al et kad si ti napiso vec deveti mjesec mozemo dogovoriti sve mi pase osim 14.9 kirvaj i 27.9 svatovi....

maverick

Nek za sada bude 20.09...da se stignes otrijezniti do svatova  :stripii:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Srpanj 12, 2014, 21:03:02
Nek za sada bude 20.09...da se stignes otrijezniti do svatova  :stripii:
potpisujem  :clap2:  :hi:

DIDAPATAK

..ja uzimam godišnji...ili bolovanje, svejedno..ražanj, kotlić ili što poželiš i eto me  :icon_thumright:
..red bi bio da mi častimo njega, ko zna hoće li poslije biti prilike  :stripii:
.. :baba:

Miro

Citat: DIDAPATAK  u Srpanj 12, 2014, 22:01:52

..ja uzimam godišnji...ili bolovanje, svejedno..ražanj, kotlić ili što poželiš i eto me  :icon_thumright:
..red bi bio da mi častimo njega, ko zna hoće li poslije biti prilike  :stripii:
.. :baba:
Potpis također ;D ;D

Kugla

Tony mora cigancice organizirati, ajte svi na zetvene

TonyC

što se cigančica tiće smatrajte rješenim , samo javite očete punjene ili rolovane  :rofl2: :rofl2:

ps

U 4 stigo iz svatova, lijepa vjest za buđenje, opet okupljanje  :clap2: 

maverick

Citat: TonyC  u Srpanj 12, 2014, 22:25:31
što se cigančica tiće smatrajte rješenim , samo javite očete punjene ili rolovane  :rofl2: :rofl2:

Rolovane...pa nek pune sami .... :stripii:

raso

Predlažem da malo razmislite o jednom radnom / pecanje do besvjesti / okupljanju negdje na dunavu u obliku jednog produženog vikenda / četvrtak - nedjelja / Moj prijedkog da to bude negdje malo nizvodnije od Batine gdje se može doći autom ili ako  :red_indian:  riješi sa PP na otoku :ok: :ok: :ok:
Molim zainteresirane da razmotre datum, mjesto i visinu čipa. :pirate: :jede: :flasica: :oussama-bin-laden:

maverick

Tesko je tako daleko kad nema dovoljno plovila.....8 kilometar Drave je ok...sto se tice i kampiranja i pecanja...dostupno autom i dostupno čamcem....tu kod nas na 27 je vise nego lijepo...dostupno je bilo kojim vouilom...camcem...ribe ima za nesto i upecati i nije komplicirano organizirati...bajta nije loša....tako da nema potrebe komplicirati...