Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Citat: maverick  u Srpanj 12, 2014, 20:47:01
Mozda da nesto planiramo za deveti mjesec....možda neko pecarosko okupljanje....bez puno halabuke...dva dana pecanja...roštiljanje...i malo cuge  :stripii:

:thumbsup: :occasion14:

singa

Organizirajte na mjestu gdje se može doći s autom,mislim da bi se puno više forumaša odazvalo na okupljanje.Podržavam Rašinu ideju.
singa

Jožef1

na žalost, niti jednom se nisam odazvao (služba) podržavam rašin prijedlog  :ok:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Miro

Mogucnost dolaska autom treba biti svakako. Batina je super a moze i Drava.
Brzo ce 9. tak da treba polako početi planirati :)

dravski pecaros

pa svaki puta i imamo okupljanje da se moze autom doci... :hi:

Kugla

Tako je na svako okupljanje se može doći autom i uvijek ima dosta čamaca i sve je odlično organizirano za prijevoz preko Drave. Tako da to nije problem, a i ovo da bude sa ove strane  Drave a ne na bajti je opcija koju je Mario napomenuo na 27 km je isto ok autom se može doći na samu obalu i cijeli dan je lijepa hladovina.

maverick

Pričao sam s simbom...mozda opet bude bajta...a za kolegu Singu.....čamaca uvijek bude dosta i bajta je skoro preko puta udičarskog....taxi sluzba preko vode radi cijelu dan i noc...i za sve one koji mogu doci na dan-dva ili na sat dva prijevoz je organiziran i nema nikakvih problema....sad je liman ispod i iznad očicćen tako da moze i pecanje tokom noci...dana....cak ima par mjesta na samoj bajti i sve su solidna mjesta....tako da svatko tko bude imalo zainteresiran bice vise nego dobro dosao...ako se nesto malo poklopi budemo uvrstili i neku prezentaciju nekog čamca...motora...i tako... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Srpanj 15, 2014, 22:30:01
Pričao sam s simbom...mozda opet bude bajta...a za kolegu Singu.....čamaca uvijek bude dosta i bajta je skoro preko puta udičarskog....taxi sluzba preko vode radi cijelu dan i noc...i za sve one koji mogu doci na dan-dva ili na sat dva prijevoz je organiziran i nema nikakvih problema....sad je liman ispod i iznad očicćen tako da moze i pecanje tokom noci...dana....cak ima par mjesta na samoj bajti i sve su solidna mjesta....tako da svatko tko bude imalo zainteresiran bice vise nego dobro dosao...ako se nesto malo poklopi budemo uvrstili i neku prezentaciju nekog čamca...motora...i tako... :ok:
mislim da netreba komplicirati ako je bajta slobodna sigurno je najbolji izbor...  :hello2:

Slaven

Ope druzenje  :uf: :ok: :rofl2:

raso

Sve pet, ali na Bajti nema pecanja i sve se svodi na  :flasica: :pije: :pije: :occasion14: i karaoke.
Nama treba sprud, kupanje, pecanje i :jede: :pije: :flasica:
Oćemo na lijepi , plavi Dunav :character0032:

Miro

Citat: raso  u Srpanj 16, 2014, 15:34:23
Sve pet, ali na Bajti nema pecanja i sve se svodi na  :flasica: :pije: :pije: :occasion14: i karaoke.
Nama treba sprud, kupanje, pecanje i :jede: :pije: :flasica:
Oćemo na lijepi , plavi Dunav :character0032:
Da se bira. Ja bih ovako s pecanjem malo :)

Slaven

Ma ok, bilo bi najjace na spicu otoka sto se tice svega, ali nemoguce je prevest tolike ljude i sve sta treba, a to i kosta. Ako bude dobar vodostaj na dravi, bajta bi isto mogla biti ok i za pecanje, sto je mario spomenio neke uvale limane nemam pojma.

dravski pecaros

ma raso koda bi tamo pecali na dunavu...ako je druzenje pecat se moze minimum tu noc kad dođe udarna ekipa ali drugi dan kad svi dođu ljepse je jesti i zajedno piti...  :pije:  :flasica:

Slaven

nemoj spominjati drugi dan, prvi dan i veče treba sve odradit, a hebo drugi dan :pirate: u subotu popodne pristavit prase ispeč pojest i bog te veseli, u nedelju trežnjenje možda neki roštilj i kuć