Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Citat: Slaven  u Srpanj 29, 2014, 11:57:06
Nije za slušanje već za gledanje :eek:

ps. čuo sam se s njom i rekla je da će navratit na okupljanje ali samo ako će ju Stepa htjet   provozat po Dunavu,  Stepa oće bit to problem :tongue1:

Radije ću Rasu i Kvakija vozat po Dunavu nego tu bestiju,makar nikad više smudja ne ulovio :pirate:
ŽUTI karton :icon_puke_r: :violent1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

U pa sad vec imam dva zuta, toliko nisam dobio u cijeloj nogometaskoj karijeri koliko u ovoj temi.  :stripii:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Srpanj 29, 2014, 13:37:52
A za to za vikend nekako nismo u mogucnosti doci....ali ovo dalje sve ide po planu....lagane pripreme su vec u tijeku....
ja donosim 10 litara crnog i 10 litri bijelog vina  :pije:

maverick

:director: pa opet da se trazimo po onoj sumi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jedva čekam okupljanje, a još Dravski ima momačko ajme oče biti dosta po 10 l jednog i drugog vina? Moramo poraditi na jelenku malo!
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Stepa

Od kada sam postao čivija na forumu pojedini članovi nude mito i korupciju :eek: tako najnovije da se slavi rođendan na vodi  :clap2:
Kmeci da ga ubijaju Žuti kartoni što ih stalno dobiva :rofl2: :stripii:
Šta sad da covijek radi već da se pati sa  :jede: :pije: :flasica: :jede: :jede: :flasica: :stripii:

Jednom su ga vezali za top a ja ću za semafor kod tri budale :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

Hebote otkad Stepa i Slaven postali vlast samo me časte žutim kartonima, moram organizirati prosvjede :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

maverick

Baš i meni prvi dan bijaše prekrasna livada s brvnarom.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Rašo  :hi: ovi će nas moderatori natjerati na zlo (pokvarit će nas)  :stripii: :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Jeli ostajemo pri terminu 20.09.. blizi se polako...da probamo neki popis napraviti pa da krenemo s vatanjem kojekakvih zivotnja i slicnih stvari poput alkohola ... :stripii: da odredimo neku tarifu i podjemo lovu prikupljati...

ps

maverick

Ajd idemo radom..

1.Dravski
2.Maverick
3.ps

a da vidimo koliko nam treba love...pa da odredimo neku cifru...ili kao zadnji put ili manje ili vise...pa cemo onda i tome se malo vise posvetiti

smudjoslav

maverick

Pa taman da dofuras mrezica ... :uf: