Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Mjesto okupljanja je Josipovac...štapove mozes nositi ako bas nikad nisi ništa pio... :stripii: uz vodu...bajta...imas na slikama od prije...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kuka

Moram uzeti koji štap. Neće mi žena vjerovati ako idem bez štapova
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

raso

Ima i ribarnica pa možeš kupiti i ribu za ženu :stripii: :flasica: :pije:

kuka

Tek ću onda biti sumnjiv jer inaće ne donesem

Kugla

Kuka nosi ti štapove radi žene, ali na bajtu ih ne nosi previše  :flasica: :pije: :pirate: :jede: :oussama-bin-laden: pa pecanje i nije opcija  :stripii: :stripii:

kuka

sve jasno. Ja sam iz Požege pa ako nekoga treba pokupiti uz put

maverick

1.Dravski
2.Maverick
3.ps
4.rašo
5.zvona
6.Kugla
7.Walpy
8.simba
9.perek
10. Darko
11. Juroooooooooooš
12.didapatak
13. Grof
14. Retfala
15. Čikli
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Citat: kuka  u Rujan 01, 2014, 12:51:27
sve jasno. Ja sam iz Požege pa ako nekoga treba pokupiti uz put

Kupi jedan veliki kruh u Kaptolu :ok: :ok: :ok:

maverick

Ti kruh ne smiješ...alkohol nula bodova...najbolje neka ti ponese dva kuhana kukuruza  :stripii:

zvona

Kuka ja sam planiro doć kući iz svatova presvuč se i na autoput da budem u 6-7 ujutro u josipovcu da budim ekipu tamo..pošto su svatovi u lužanima mogli bi skupa ako se tebi da krenit u 3-4 ujutro od kuće..

DIDAPATAK

..jutarnji čamac za bajtu znači oko 8..
.. :baba:

maverick

Bem ga tko se uspije dici oko 8 ujutro  :stripii: 

zvona

Nosim ja onda gumenjak i veslo taman kod udičarskog doma uđem u vodu i do tamo sam preveslo na baranjsku stranu a ako budem spor u veslanju..ćut če me tamo pod bajtom hehehe

dravski pecaros

bem ga ja neplaniram ni spavati..nosim octanu i blinkam smuđa ako svi pozaspu...  :rofl2:  :flasica:

raso

Citat: maverick  u Rujan 01, 2014, 20:20:16
Ti kruh ne smiješ...alkohol nula bodova...najbolje neka ti ponese dva kuhana kukuruza  :stripii:
Ja ne smijem, ali ekipa smije.  Boljeg kruha od tog iz Kaptola nisam jeo, tip peče u peći na drva, a kruh je 2 kg velik. :ok: :ok: