Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...lijepo,lijepo se zaigralo  :lurk:..pošto nemam para ja bih bio samo sudija  :eek: :mt1032:...kvalifikaciju pokažem takmičarima prije meča  :vrag:
.. :baba:

rj

mali off
prije par godina bio je snimak kad lik i ženska bacaju kamenje u vodu takmčarima na plovak jel ga neko ima...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

rj

ne negdi na Savi je bilo bosanski prićaju
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

zvona

Gledo sam to..oni aktivisti što nedaju da se životinje diraju ili kako već..pa je i policija dolazila

maverick

Spakovao pod okupljanje...jer moze mudri na okupljanju da puca do mile volje  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

maverick

DIDAPATAK

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

maverick

jura