Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

čikli

maverick

Dream team.... :stripii: sad smo mirni s simbom jedno dva tri dana  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

čikli

Ovo je bio trening :pije:  :jede: za radnu akciju nasipanja puta  :flasica: :hi:

maverick

Pa da...moracemo i to ovih dana  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..drugarice i drugovi, trenutna društvenopolitička situacija je veoma složena..neki elementi u našem okruženju svijesno provociraju radni narod svojim  :pije: :jede: aktivnostima..
..zato predlažem..
...skupštinu svih članova foruma od ranih jutarnjih sati 08.11.2014. pa do poslijepodnevnih sati 09.11.2014...(udarnici možda izdrže i duže  :uf:).s dnevnim redom..
   1.Čavin fiš..
   2.Šajzikina najnovija akvizicija
   3.moj rođendan  :takoje:
   4.razno  :sha:
..... :baba:

maverick

Ja sam osmog na putu...a niti vise vjerujem Čavi niti tebi...šajziku ne zelim ni spominjati....ni sliku nije stavio  :stripii:

jura

Ovo organiziranje me podsječa na jednu osobu :smjeh:  još jednom nebi preživio takav teror :uf:

DIDAPATAK

..pa čuli smo da si odsutan  :mt1032:..
  .al da ne ispadne da nije pao prijedlog  :stripii:
.. :baba:

maverick

Citat: jura  u Listopad 29, 2014, 21:55:01
Ovo organiziranje me podsječa na jednu osobu :smjeh:  još jednom nebi preživio takav teror :uf:

Ne sekiraj se...nema vise toga  :stripii:

Kugla

A niko više ni ne zove kad se klopa, bemti
A sad nakon ovih zadnjih dana do koje doba noći sa cvijećem završio kod doka na inekcijama, steglo u leđima i ne popušta

ps

Danas se okupili na Meandri-Laslovo, malo sređivanja okoliša i puno dobrog druženja  :occasion14: 

ps

raso

Mislim da je vrijeme da se ova tema aktualizira i počmu praviti planovi za proljetno okupljanje :stripii: :stripii: :stripii:
dugo se nismo pošteno oblokali :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

dravski pecaros

ja mislim da do proljeca bar dvije probe moramo udariti  :stripii: