Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Mariorhr

Slažem se s Šajzikom...pitanje je vodostaja jer se tada očekuju takozvane Majske vode...al ideja nije loša za dolje kod Branimirove kuće (3.5km)...imamo pijeska da se raširimo ko epidemija,ima mjesta i za šatore i za roštilje i sve ostalo...samo je vodostaj upitan

mossi

Ova lokacija mi se dopada, po opisu.  :headbang:

I nemojte ništa da "organizujete" samo datum i mesto. (ako vodostaj dozvoli)
Svako neka ponese šta će jesti i piti za vreme dok je tamo.

Pa se vidimo!  :hello2: :occasion14:

maverick

Tako sam to i zamislio...bez puno nekakvih obveza oko organizacije, prijava skupa i to je to. A imamo pravi ribolovni kamp  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Dobra ideja, natrpat u kombi svega   :flasica: i svačega  :jede: i zaboravit na tekuće probleme  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Stepa

Samo bez karaoke showa molim onoliko drekavaca i na ušću neretve nisam vidio :uf: :uf: :stripii: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Tebe se bojimo...mi cemo biti kao bubice  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Razglas imamo,karaoke i laptop imamo i mikrofone imamo...samo je potreban agregat i udri  :stripii: :stripii:

Stepa

Pojačao sam se sa još nekoliko zvučnika :dontknow: :dontknow: i cca 30-tak novokoponiranih hitova :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Mariorhr

:stripii: :stripii: Stepaaaaaaa  :ok: Imam ja cca 10000 karaoka ako zafali

Stepa

Citat: mariorhr  u Ožujak 16, 2015, 20:33:06
:stripii: :stripii: Stepaaaaaaa  :ok: Imam ja cca 10000 karaoka ako zafali

Mario ovo je samo dodatak na stari lager :uf: :uf: :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:

maverick

Citat: mariorhr  u Ožujak 16, 2015, 20:28:30
Razglas imamo,karaoke i laptop imamo i mikrofone imamo...samo je potreban agregat i udri  :stripii: :stripii:

Kupio nedavno novi agregat  :stripii:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Ožujak 16, 2015, 20:41:52
Citat: mariorhr  u Ožujak 16, 2015, 20:28:30

Kupio nedavno novi agregat  :stripii:
vec vidim da u krugo 2 km niko nece moci ni kedera uhvatiti  :pije: :baba:

maverick

Ma necemo...agregat imamo zbog struje ...razmisljao sam o tome da okupljanje bude kao prije...ali svaki dan sam u birtiji i bolje bi bilo da pecamo...pijemo...rostiljamo...razmjenimo iskustva o nekim tehnikama  :ok:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Ožujak 16, 2015, 21:11:07
Ma necemo...agregat imamo zbog struje ...razmisljao sam o tome da okupljanje bude kao prije...ali svaki dan sam u birtiji i bolje bi bilo da pecamo...pijemo...rostiljamo...razmjenimo iskustva o nekim tehnikama  :ok:
pa mi cemo doci sa namjerom da pecamo ali u krvi nam je da mal opustamo... :uf:
ja bi isto volio da pecamo ali u lovostaju tada sve živo sto valja osim štuke

maverick

Šarana mozemo uvijek da pecamo  :ok: a ako zapnemo s tim..uvijek mozemo da se opijemo  :stripii: