Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

joker

No stvarno predobro izgleda.svaka cast
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

Hvala lijepa, nije gotovo, kad polijepim i lakiram stavim slike.
Ovo je sad jedan sasvim drugi štap. 

šajzika

Izgleda lijepo al mene sad zanima sta si dobio na kraju. Kad probas na vodi obavezno javi :hi:
Audentes fortuna iuvat

No

I mene zaniima,kad dođem do kraja i kad probam na vodi napišem utiske. 
:icon_thumright:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

No

Citat: šajzika  u Siječanj 14, 2018, 19:13:25
Izgleda lijepo al mene sad zanima sta si dobio na kraju. Kad probas na vodi obavezno javi :hi:

Evo dužan sam napisati komentar oko preuređene XZOGA 90MH2   274cm 10-100gr.
Pošto sam imao gornji dio skraćen za 20 cm, skratio sam i donji dio za 20 cm i pomakao halter prema gore. Stavio sam drvene obloge umjesto eve.
Kako sam imao i rezervni gornji dio od tog štapa,  koji je pukao 20-tak cm iznad trna, skratio sam i njega za 20cm. Kako sam ih ponovno spojio bolje da ne znate   :uf:   

Dobio sam štap dva u jedan.

Probao sam i mogu reći da ću napisati na njemu;

Xzoga/No-dva u jedan;
a) Od 30 gr do koliko imate tešku jig glavu u kutiji
b) od 10 do 50 gr

Štap je dugačak 235 cm,dobrog balansa,

Ovaj slomljeni i spojeni vršni dio me baš obradovao.
Nalik je na lovačkog psa koji je slomio nogu i umjesto da ode u zaborav, nogu sam mu popravio i dao šansu da ponovno ide u lov.
I lovi, provjereno.

:stripii: :stripii:

Nije ovo preporuka, samo igra i neka, interna, sitna radost.

majstor

Vidim da je moderno nešto dorađivati, pa sam i ja svoj Abu Fantasista Aozora od 270 cm i 15-50 grama doradio. Kao svaki pravi majstor, dao sam to uraditi boljem majstoru. Kolega Dragan Pavlović, oli ti ga PD tuning, koji imače radi Alps, ugradio mi Alpsove Superlight vodilice, dvostupne. Odmaknuo ih od blanka i stavio broj veče. Vezane duplim plavim koncem i lakirane. Dodatno ga je uljepšao. A ja sam pogrešno mislio da ne može bolje. Na štapu mi se nisu sviđale vodilice, premale, preblizu i kao na bolonjezu. Sada mi se neće smrzavati vodilice, a sve izgleda kao original. Ako ga ne pokidam, imat ću ga doživotno.  :uf:

pajdo77

Nemoj Majstore da je doživotno :no:. Koliko tom materijalu treba da se razgradi? Tisuću-dvije godina. Kad se raspadne daj skockati novi. Pa gdje ti se žuri  :rofl2:.Taj što se gramaže tiče mila majka kad te put nanese vamo od Osijeka do ušća koliko se ja razumijem u to blinkerisanje a nisam ti baš žestok po tom pitanju :stripii:

majstor

Nek izdrži 100 godina i dobro. Znači doživotno.  :stripii: :stripii: Žena me trpi 35, štapu je lakše. Zašto niste ti i Dukulele došli za vikend? Morat ću ja potegnuti do Os. Mene su profesionalci učili loviti smuđa. U dva dana oni jednog, ja 5 komada - samo zato što sam krivo vodio. Neki dan isto tako.
Ja isto tako više lovim šarana i amura, ali sam zimi željan vidjeti vodu pa nekad zabacim.  :hi:

Hunter

Citat: majstor  u Veljača 12, 2018, 09:25:27
Vidim da je moderno nešto dorađivati, pa sam i ja svoj Abu Fantasista Aozora od 270 cm i 15-50 grama doradio. Kao svaki pravi majstor, dao sam to uraditi boljem majstoru. Kolega Dragan Pavlović, oli ti ga PD tuning, koji imače radi Alps, ugradio mi Alpsove Superlight vodilice, dvostupne. Odmaknuo ih od blanka i stavio broj veče. Vezane duplim plavim koncem i lakirane. Dodatno ga je uljepšao. A ja sam pogrešno mislio da ne može bolje. Na štapu mi se nisu sviđale vodilice, premale, preblizu i kao na bolonjezu. Sada mi se neće smrzavati vodilice, a sve izgleda kao original. Ako ga ne pokidam, imat ću ga doživotno.  :uf:

također bi ti se moglo desiti ko meni da nakon godinu dana skidas vodilice i das ih premotati nekom ko ih zna i izlakirati bar sa nekakvim solidnim lakom prigodnim za lakiranjem vodilica ili nedajbože flex coat-om pošto običn epoksi smrdi na obični epoksi i ispuca nakon godine dana stajanja u podrumu.a sve na štapu od 2oo+ eurića! :evil6:

majstor

Mislim da se to nece dogoditi. Puno godina radi skupe štapove i ima najbolje materijale. Sve izgleda kao original. Navrati kad prolaziš pa ćeš i sam vidjeti.  :ok:  :wave:

Hunter

pa to i govorim,jebemu,ispucan lak i katastrofa raspored vodilica.gulio i dp nalepnicu sa vodilicama. :rofl2:

No

Pošto nova bebica stiže uskoro, red je pripremiti opravu za nju  :stripii: :stripii:

deleted account

Ova ručka bit će spaljena pa tek onda mazana i polirana. Osnovna ideja je bila da mi jagodica palca bude direktno na blanku dok držim štap.

Ima tu još elemenata i posla ali toliko me raduje da sam morao objaviti  :stripii: