Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Nije jos. Ceka se konac  :hi:
Brzi od Bolena.

No

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

Sg.Pepper

Sjetio se da mi stoji nezavrsen stap u sobi, pa evo ga gotov!
Tac fireeneedle 60g 2,70!
Stap je u vrhu i butt-u istih dimenzija kao 90g samo je blank laksi 10g, tanji zidovi malo!
Sa suho mi se svidja a na vodi cemo vidjeti dok prodje ovo tesko vrijeme! Vodilice 7+1, kigan, crna eva fuji 17halter, a natpis hmmm, inspiriran Gandalfom!
dec d vej aj lajk it....

majstor

Peppi, koliko ti to imaš štapova. Možda više nego ja?  :stripii: :stripii:   :no: :bye:

Sg.Pepper

7, spin stapova, ostatak nit koristim nit znam gdje su😂 A od spinera koristim 1 u 95% vremena a sta ce mi ostatak nemam blage veze!
dec d vej aj lajk it....

majstor

Ne rugam ti se, nego sam i sam takav. Gledam američke sakupljače na NG - u, pa i sam skupljam. Malo malo pa se iznenadim kad nađem nešto što nisam ni znao da imam :sha:  :stripii: :stripii:

Sg.Pepper

Imam 3 spinera sto sam dobio na poklon od meni posebnih osoba koje nazalost vise nisu medju zivima pa ih zato nezelim prodat! Alps, avid i black star! Ponekad ih protresem i vratim na mjesto! Nisam ni mislio da mi se rugas kolega, nema frke :occasion14:
dec d vej aj lajk it....

No

Danas sam raskopao Xzoga JA-S 90mh2. Svojom krivnjom sam taj štap skratio za 20 cm i stavio gore vršnu vodilicu.Možda realno, možda i ne ali mislim da je s tim postao 120-150 gramski štap. Nerviralo me,probao sam ga prodati za  500 kn, nitko se nije javio.

Sad sam ga skratio i sa zadnjeg kraja 20 cm. Uklonio sam  rukohvat jer sam morao pomaći držač role naprijed ,zbog balansa.
Napravio sam drvene rukohvate i u potpunosti promjenio duh i namjenu tom štapu.
Nadam se da sam mu s tim produžio i obnovio život.

Kad završim stavim slike.

Mislim da će to na kraju biti odličan, dobro balansiran štap za teže glave, namjenjen lovu soma i mladice.  :ok:

No

Radovi u toku

upload gif image

Nije još poljepljeno. Na ovoj kocki odozad pokušat ću ostaviti otisak moje lijeve šake. 

maverick

Usudiš  se ti svašta... :thumbsup: Imas li motalicu kad vežes karike...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Ma ne,ručno to radim.
Ovo drvo sam tokario na stolnoj bušilici onako jedan naprama odprilike  :stripii: brusnim papirom. Otisak šake ću napravit brusilicom. Kad lakiram vrtim na pecalu za pečenke i na kraju ne ispadne to loše.  :ok:

Igram se.
Da je Sava malo manja, druga bi se igra igrala  :stripii:  :stripii:

:occasion14:

maverick

Ja bih nesto probao ali kontam nemam ovo nemam ono...no nije ni potrebno izgleda aoo imas volju  :hi:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Kao i u svemu, ako hoćeš uvijek nađeš način.   :ok:

No

Otisak šake gotov,još montaža, lakiranje i spreman za ribolov.