Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

mlb

Ipak ti nije dao vrag mira  :icon_biggrin: , neka baš me zanima kako će funkcionirati! :icon_thumright:

No

:hi: pozdrav, ma nikad kraja kombinacijama.

Bolest.
Umislio sam da ću, ako je štap kraći, i ako mi je palac direktno na blanku u nekom dijelu sekunde brže primiti obavijest o grizu smuđa.

S druge strane volim brusiti drvo.
Kad počnem, nitko živ nema pojma kako će to u konačnici izgledat  :stripii: :stripii: Na neki način kao i ribolov, nikad ne znaš kako će završiti.

A za sve je kriv vodostaj  :stripii: :stripii:

Sg.Pepper

Naletim na ove haltere u nekoj Nizozemskoj trgovini i mogu reci da mi izledaju opako, samo cijena je uf uf! 42€
dec d vej aj lajk it....

kawasaki

Brzi od Bolena.

zvona

Taman idem na avion za nizozemsku..možda mi ovaj shop složi onaj blank napokon  :uf:

No

:hi: Evo stigao mi blank Hearty Rise Predator 10-50.

Tip iz dostave, čini mi se GLS, dao mi da potpišem na ekranu aparata i veli to je to. Uzeo ja tubu i on ode.
:eek: Tuba puknuta na pola.

:uf: Presjeklo me

Zadrhtala mi utroba dok nisam otvorio, ali hvala bogu blank je čitav i neoštećen.
Prvi dojam- kvalitetan blank, težak 90 gr., moćan, jak, nešto jači nego sam možda očekivao, ali šta je tu je. Složit ću ga i isprobati, tek tada ću znati dali mi odgovara.

Sad slijedi nabava nosača role, vodilice i izrada obloga od pluta, drveta ili roga jelena.
Sve je otvoreno, možda napravim sve tri varijante pa onda odlučim šta mu pristaje, šta mu daje balans, s obzirom da je na 2,66cm

Kako god, imam zabavu na neko vrijeme   :stripii:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

No

Baš tako, slatke muke.
Gledam svoj post kod zadnje ovakve situacije, kad sam kupio mali CD 7-28 gr, gdje sam za tu situaciju optužio vodostaj  :uf:
Kakav vodostaj, u pitanju je CRV.   :stripii:

maverick

Bolest kojoj se ni iskusniji ne mogu odhrvati...čak labilniji su od mlađjih  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Za ovaj  Hearty Rise Predator 10-50 blank sam uzeo 8+1 Alps vodilice

Večeras sam se predomislio i složio 7+1

7+1 mi bolje izgleda
Čini mi se blank dovoljno moćan da ne treba ispomoć koje vodilice više

Ima li tko kakav komentar o jednoj i drugoj varijanti

Volim čuti razna mišljenja. Kod ekipe s kojom sam svaki dan, o tom nema razmišljanja  :stripii:  tako da jedino ovdje mogu, možda, pročitati koju za i protiv, jedne ili druge kombinacije.

feco

Na gotovom štapu, iz trgovine, je 7+1, i ništa mu ne fali......zato mislim da je odluka dobra.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Svakako 7 + 1...ako pitas rj-a on je stara garda , reci ce i 6 + 1
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Ma poteglo i mene tih 6+1 ali ipak nemam petlje  za to  :stripii: