Rod building

Autor kawasaki, Ožujak 29, 2016, 21:05:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Pogotovo je ta  težina bitna i dolazi na naplatu kad bacaš danima.   :bye:

željkož

Isprike kolegi No
Moj štap je težak 182 grama
Ako uzmemo u obzir 2 vodilice više i 10cm duži štap to je :ok: težina
Komplet sa rolom mi je 456 grama
Balans je na 12 cm od sredine držača role
Na zadnjoj slici mi je drugi, jači set
CMW Spin Sistem 2  2,70m  15-85g  uparen sa Stellom SW B 5000
Tu je situacija 8+1 vodilica, dvostopalne, 30mm najveca i 8mm vrh
Težina kompleta je 708 grama
Nisam vagao taj štap posebno danas ali koliko me sjećanje služi on je oko 220 grama
Evo i slikice

No

:occasion14: sve pet
nema potrebe za isprikom.nešto si mlađi i imaš nešto više iskustva s kvalitetnim priborom od mene.
lijepo je razmjenit iskustva i mišljenja ovdje na forumu kad je već moguće.  :bye:

baka

E zato sam se ja preporodio s mojim kompletom za Dunav - štap i rola sve zajedno 350g. Zbog toga sam si i kupio još jednu rolu od 200g, pa koliko izdrži.
U rezervi je rola shimano TP koja je sama teška 395g i Daiwa 410g, ali to max. izbjegavam.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

Ako sam dobro pratio ti imaš  rapid na 252 i abu-ovu rolu.Zvuči za nevjerovat 350 gr sve skupa.Šta reć, predobro.Super.
:uf: Taj rapid bi mi trebao bit slijedeća akvizicija.Taj ili onaj od 7,6ft  7-28 gr.
:stripii: :stripii: Na ovom se još lak nije sasušio i nije ni zabačeno s njim a ludak već gleda drugi.  :icon_scratch:
gdje će to stat nitko ne zna.  :no:

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Moja zena je rekla: sto Marijo stariji...sve skuplje igračke....a drago mi  je vidit da i vi malo stariji niste normalni , jer mislio sam da to s priborom i godinama bude izlječivo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ja se izlječio  :takoje:

u jednom momentu imao
2 kom. CD 300cm 75g
CD 270cm 35.
CD 270cm 50g + 2 blanka
CD 252cm 35g + 2 blanka
xzoge 3 kom...
talon ....
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

Neka nas.
Kad gledam ljude oko sebe kakve sve ludosti rade,odmah mi lakše trpit ovo bezazleno ludilo. Važno mi je da nitko ne trpi zbog mojih akcija.
:red_indian: Ne nadaj se, ništa od izlječenja s godinama.Jedini lijek bit će ledina.

Hudini

Tko pravi štapove? Jel ima neki dobar majstor? Koliko su takvi štapovi skuplji/jeftiniji od onih iz trgovine

maverick

U Os imas par majstora....jeftiniji skuplji...relativno...slažeš štap po sebi...biraš balans s odredjenom rolom...biraš duzinu ručke po sebi...stavljaš opremu kavu želiš....Imam većinu motanih kod razno raznih majstora i par tvorničkih...stvar ukusa...ne lovi ni jedan bolje od drugih....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hudini

maverick

Ja sam nedavno promjenio mob pa nemam ni jedan broj....vec ce ti staviti broj netko od kolega  :ok:

Kugla

A jel ti broj ostao isti?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

0912830431
darko ili na forumu esox