Cink protektor

Autor Rap, Ožujak 29, 2016, 21:23:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Mora tog bit u puničinom bojleru,sad je toplo pa nek se podapire na dvorištu,nek se čeliči :rofl2:

dolar

Tipično naše razmišljanje...
Za neki sportex vam nije žao dati 2000 kn, ali za nešto, što je BITNO za motor...
može i komad žice...
ne razumijem ja to..
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

Bakara

Citat: pajdo77  u Travanj 08, 2016, 11:03:47
Mora tog bit u puničinom bojleru,sad je toplo pa nek se podapire na dvorištu,nek se čeliči :rofl2:
Pajdo dominira, kao i uvek  :stripii:

DIDAPATAK

..onda sam ja netipičan  :dontknow:..ja pecam na Germine i kreketaljke  :stripii: :stripii: :stripii:
..šala mala..svaki stroj mora dobiti svoje  :thumbsup: al situacije je kakva je  :icon_puke_r:
.. :baba:

pajdo77

Ja vozim johnsona,tu se ništa ne kida nego mi žao tih vaših "svilenih" motora,zašto da platite više ako ne morate.

zvona

Jel cink moze tokarit..neznam kako se ponaša..jel krhak?u mogučnosti sam nabavit jedno 5kg cink protketora pa pitam

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

E onda cu ja navuc toga koliko god mogu i milina

pajdo77

A ja ću ti poslati moju adresu i dimenzije za johnsona pa već kad topiš :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

luka je smrt za al čamce ...uslikat ču sutra nov čamac da se vidina šta liči posle cc 10 h provedenih uz brod ...dakle nov novcat sjajan lim je pocrnio  :eek:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

pa sta onda ocekivat nakon par godina  :eek:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Evo jedan jako dobar tekst o galvanskim strujama , cink protektorima i zasto na moru odazi cink protektor dok si reko keks  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

zvona

Dal ja na plinskom kuhalu mogu prozvest dovoljnu toplinu ta topit cink?

pajdo77

cink ti ima talište nekih 90 stupnjeva više nego olovo što nije puno,kaže da se već pri temperaturama od 150 stupnjeva može oblikovati. E sad tako piše ali osobno ga nisam nikada topio. :hi: