Cink protektor

Autor Rap, Ožujak 29, 2016, 21:23:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Citat: dolar  u Travanj 03, 2016, 19:33:54
A neznam jel to maler, ali znam da se pizdarije svima događaju...krivi mi ili ne...
Veliš cigančica, ma neka nje...valjda me poneki maler i zaobiđe...
A grga, neka je živ i zdrav, iako mi je razvalio prikolicu, da sam morao cijelu cevku da mijenjam, neka ga, neka se nije ništa ozbiljnije desilo, svejedno sam mu pomogao, da ublaži treskavicu koja ga je uhvatila 10 minuta poslije..da odveze čamac na popravak, i da ga neki ne oguli tamo..što je imao namjeru  :hello:

Nije to bio Grga nego je 5 minuta prije on prodao taj svoj čamac i motor, a taj tip što je kupio odmah je s njim izletio na obalu na kamenje.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dolar

Citat: baka  u Travanj 03, 2016, 19:41:56
Citat: dolar  u Travanj 03, 2016, 19:33:54
A neznam jel to maler, ali znam da se pizdarije svima događaju...krivi mi ili ne...
Veliš cigančica, ma neka nje...valjda me poneki maler i zaobiđe...
A grga, neka je živ i zdrav, iako mi je razvalio prikolicu, da sam morao cijelu cevku da mijenjam, neka ga, neka se nije ništa ozbiljnije desilo, svejedno sam mu pomogao, da ublaži treskavicu koja ga je uhvatila 10 minuta poslije..da odveze čamac na popravak, i da ga neki ne oguli tamo..što je imao namjeru  :hello:

Nije to bio Grga nego je 5 minuta prije on prodao taj svoj čamac i motor, a taj tip što je kupio odmah je s njim izletio na obalu na kamenje.

Ahaaa, nije ti on izletio na kamenje, nego na spust pokraj mog auta...
Ja nisam vidio šta je uradio, ali ženska što je samnom bila je rekla da je dao gas i pao u čamac, i nije uspio cijelo vrijeme ustati dok je čamac napravio meni iza leđa 2 kruga, ispravio se i zaletio prema meni...(naravno, ja nisam ni pokušao pogledati šta se dešava, misleći, sve je pof kontrolom)..

Napokon i ovo sa slikama proradilo
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

Dobro je to i zavrsilo  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Najvažnije je da je ovaj isplatio Grgu prije toga cirkusa  :stripii:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

zvona

Ovo je sa moje tohatsu cink protektor..gledam i vidim da je dosta oštečen..e posto sam i ja sad u ganjanju aluminijskog na čega trebam obratit pažnju

mossi

pajdo77

Mogu li se ti protektori odraditi u režiji "sam svoj majstor" ili ga se mora kupovati kod servisera odnosno ima li tu neka fora kao što je određena količina cinka,čisti cink i slično?

mossi

Pajdo imaš megnezijumske anode za bojlere to je isti qrc.  :ok:
A za 10x manje para.

pajdo77

Mossi ja mislim na one pločice koje su na motoru

Bole123

Obišo pola Osijeka nigdje te mg katode svi me bljedo gledali

mossi

U Srbiji koštaju ooko 3eura

Darko

Citat: Bole123  u Travanj 05, 2016, 21:20:39
Obišo pola Osijeka nigdje te mg katode svi me bljedo gledali

odi na Divaltovu kod pizzerije Larosa imaš trgovinu za dijelove kućanskih aparata , tamo bi trebalo biti , ako nema reci gazdi da ti naruči  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Bole123

Bio čvjek zvao dobavljače niko nema

Lomnica_city

Da vam izvezemo jedan sleper onda, koliko placate komad?  :rofl2: