Cink protektor

Autor Rap, Ožujak 29, 2016, 21:23:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Na koliko radnih sati je potrebno mjenjati remen na hondi 20-tki 4t,imam cca 500 radnih sati do sad nisam to nikad mjenjao :sha: :sha:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dolar

Citat: Stepa  u Travanj 02, 2016, 09:12:19

Na koliko radnih sati je potrebno mjenjati remen na hondi 20-tki 4t,imam cca 500 radnih sati do sad nisam to nikad mjenjao :sha: :sha:

Ja mislim da si ti omašio servis kao tvoj kum andra :evil6:
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

maverick

Citat: Stepa  u Travanj 02, 2016, 09:12:19

Isceprkaj negdje tih dimenzija...i promjeni...nisu samo sati...ima i godina
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Imam u kamionu prirucnik pa ti javim u ponedjeljak
Audentes fortuna iuvat

Rap

@stepa

jesi mjenjao protektore?

Stepa

Do sad nikad ništa nisam mjenjao osim elise kod sam pokupio kanap  :uf:

Stepa

Ima netko nekakvu okvirnu cijenu zupčastog remena za Hondu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Nemoraš se sekirat ako pukne remen neće ti ništa pokidat. Samo se stavi novi i pošteluju ventili i to je to...

Žorž

:sha: hm,treba biti oprezan  ako mu pukne ispred kuće ok ali ako se to desi negde na Dunavu,30-40km od kuće,itekako će biti razloga za :BangHead: . Sve ima svoj rok trajanja i prilično bi bilo neodgovorno prvenstveno prema sebi,a da nepričam ako još voziš nekoga da ostaneš negde u nedođiji,još ako je neko nevreme usput,divota :ok:

maverick

Zasto je sve to bitno, nije ni problem udaljenost od kuće, naci ce se uvijek netko da dodje upomoc...poznamo se svi...i takvih je situacija bilo podosta. No Dunav ima popriličan brodski promet i ima situacija kad na nekoj poziciji sjedimo i pecamo i brod prolazi počesto blizu no u rijetkim trenutcima nekad i oni pogrijese u ruti pa treba brzo dići sidro i udaljiti se...Meni se jednom dogodila takva situacija kad čamac nije htio upaliti a trebao je...bilo je svega...izvukao sam se porilično dobro uz puno puno sreće. I odonda se takve situacije ne dopustam više zbog par stotina kuna, moze se dogoditi da mi nesto ne valja na autu pa čeka do plaće  :stripii: moze se dogoditi bilo gdje da nesto trpi koji dan, mjesec....ali na čamacu i motoru ne...sve uvijek mora biti ispravno, servisirano i sve sumnje u bilo sto moraju biti otklonjenje..Da ne kazem da zena i djeca po ljeti voze čamac
Jednom mi je dok sam imao 50 ks na sharku pri brzini od skoro 60 km na sat pukla gas sajla i motor ostao tako zaglavljen u turaži...tad manje od dva metra do motora da ištekaš gorivo u toj brzini je za preći a da pustiš volan skoro nemoguca misija...da ne kazem da sam u tom momentu izvukao qucik stop i da se motor nije ugasio jer i ovaj je ostao zaglavljen tko zna otkad prije...s tom brzinom bas i nije bilo pametno skakati po valovima od broda kojeg sam sustizao...ali sve to prođe , čovjek se malo uplaši i odlči da se s tim neće zezati, zbog takvih situacija sam se i počeo baviti s poprvkama , servisima...jer jedino nekako sam sebi vjerujem...

dolar

Citat: maverick  u Travanj 03, 2016, 14:28:32
Zasto je sve to bitno, nije ni problem udaljenost od kuće, naci ce se uvijek netko da dodje upomoc...poznamo se svi...i takvih je situacija bilo podosta. No Dunav ima popriličan brodski promet i ima situacija kad na nekoj poziciji sjedimo i pecamo i brod prolazi počesto blizu no u rijetkim trenutcima nekad i oni pogrijese u ruti pa treba brzo dići sidro i udaljiti se...Meni se jednom dogodila takva situacija kad čamac nije htio upaliti a trebao je...bilo je svega...izvukao sam se porilično dobro uz puno puno sreće. I odonda se takve situacije ne dopustam više zbog par stotina kuna, moze se dogoditi da mi nesto ne valja na autu pa čeka do plaće  :stripii: moze se dogoditi bilo gdje da nesto trpi koji dan, mjesec....ali na čamacu i motoru ne...sve uvijek mora biti ispravno, servisirano i sve sumnje u bilo sto moraju biti otklonjenje..Da ne kazem da zena i djeca po ljeti voze čamac
Jednom mi je dok sam imao 50 ks na sharku pri brzini od skoro 60 km na sat pukla gas sajla i motor ostao tako zaglavljen u turaži...tad manje od dva metra do motora da ištekaš gorivo u toj brzini je za preći a da pustiš volan skoro nemoguca misija...da ne kazem da sam u tom momentu izvukao qucik stop i da se motor nije ugasio jer i ovaj je ostao zaglavljen tko zna otkad prije...s tom brzinom bas i nije bilo pametno skakati po valovima od broda kojeg sam sustizao...ali sve to prođe , čovjek se malo uplaši i odlči da se s tim neće zezati, zbog takvih situacija sam se i počeo baviti s poprvkama , servisima...jer jedino nekako sam sebi vjerujem...

To je to...zato sam ja platio servis koliko sam platio..i obično (90%) slučajeva imam pomočni motor(dok ti se ne desi-nemaš pojma, a svi mislimo, to se neče desiti baš meni  :blind:...
Ja sam spustio čamac jednom u Županji i odvezao se do Rajevog Sela (Yamaha autolube-kupljena polovna 20-ak dana prije)i pri povratku, 23h na po save mi je zaribala...
Da ne pišem detalje, doma sam došao u 5h ujutro, davši 20lit goriva i nekih 400kn koliko sam imao pri sebi da me "tamo neki" odvuku do auta i prikolice...
Jednom mi je ZALEDILA sajla volana a volan smotan....imam ja tih nezgodacija podosta, pa sada i na hladno pirkam...opreza nikada dosta, i opet čovijek može najeziti...
Sječate se protesta na ušću?
I btada sam doživio nešto, što sam mislio da se samo ufilmovima događa...
Fotke imate na "Ljubitelji ušća", uglavnom, lik me promašio zahvaljujući prikolici, koja je još uvijek bila na spustu, jer sam tek spustio čamac, da nije udario u nju, popeo bi mi se u čamac preko motora i SIGURNO ušao u gepek passata...stao je tek kad je motor opalio u spust i razbio se..auto mi je promašio za 5 doslovce pet centimetara...
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

rj

pa ti i grga se poznate  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Dolar ti si neki maler,što bi babe rekle puj,puj bjež zlo od mene :stripii:. Nego imaju tu ovi na forumu sistem za skidanje uroka ako već nisi čuo. Ideš kod jedne cigančice i kad ti ona skine urok sutra odma drugi čovjek. :baba:

dolar

A neznam jel to maler, ali znam da se pizdarije svima događaju...krivi mi ili ne...
Veliš cigančica, ma neka nje...valjda me poneki maler i zaobiđe...
A grga, neka je živ i zdrav, iako mi je razvalio prikolicu, da sam morao cijelu cevku da mijenjam, neka ga, neka se nije ništa ozbiljnije desilo, svejedno sam mu pomogao, da ublaži treskavicu koja ga je uhvatila 10 minuta poslije..da odveze čamac na popravak, i da ga neki ne oguli tamo..što je imao namjeru  :hello:
MAŠTA, ČINI SVAŠTA