Problemi Kopačkog rita

Autor šime, Prosinac 30, 2012, 20:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Postoje pravila a bora čorba kaže "pravila pravila da bi me udavila",kum ti je u biti svaki dan na vodi i ako će bit iskren i reć koliko je u prošloj ribo sezoni ulovio u danu po deset smuđeva ili bilo tko.
Varalicom i udicom svi članovi foruma nemogu pera odbit ribi na Duvanu :wave:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Smije se jedan..o kakvih deset pricas...tu treba sva prica zavrsiti...trebamo mi poci od sebe a to je ipak problem.,....sto rece kum nitko nije cvijece....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Podijeli tko koliko ulovi doćeš do te brojke u prosijeku i jesmo tu negdje  :pee:

Grof

Šarić svu ribu prodaje PP Orahovici, i svaki dan donosi ribu.
Tu je brate odmah iza panja

maverick

Znas da si mi veliki drug ali krivo zboris.....nemase tu sta podjeliti i zbrojiti...a to ces uskoro vidjeti kad poslije zabrane izadjes na vodu....dubinske kontrole koje ce se provoditi...bar se nadam da hoce...kazna za ribu ispod mjere ili prekomjernu kolicinu ce biti u nekoliko tisuca do desetak kuna....garantiram da ce na jesen pecati max desetak camaca  ako bude sve kao sto je u planu....znas koliko ce ih onda izlaziti na vodu i prodavati ribu...ni jedan...izaci ce oni koji su istinski zaljubljenici...koji vole ribolov....i koji pecaju da poneka dpojedu komad ribe... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

dravski pecaros

to sto pises maverick bilo bi  :notworthy: ali tesko..mozda i da dunav i podrucje oko kopackog rita ali drava 1-8 kilometar nema sanse...a pogotovo uzvodnije 20-40 kilometar tesko da ce ko kontrolirati ulov...

maverick

Bice to sve..polako...radi se na tome ali nitko nema novaca...danas mi zrinko kaze da se broj ribocuvara smanjuje iz finacijskih razloga...u tom je problem...ali dolazi EU i neke odredbe ce se morati postivati i novaca za te stavri ce jednostavno morati biti  :thumbsup:

dravski pecaros

bilo bi predivno...sam u praksi jako tesko izvodivo...po meni mozda ce zvucati glupo ja bi od 1.1 do 1.3 zabranio totalno ribolov....mislim da bi to dalo dosta isto rezultata barem sto se smuđa i stuke tice..

maverick

ja bih na svim vodama zabranio i kao na dunavu od 31.01-15.06.   cijenu ribolovnice bi podigao za duplo i za razliku u cijeni osigurao kvalitetnu ribocuvarsku sluzbu...

jura

Takoje treba cjenu podići, treba na vodi ostavit imućne a jadovane protjerat, sreća naša pa te niko ne pita :angryfire:

dado

Mario,nadam se da je ovo što si rekao šala :not speak:

maverick

to je jedno od rijesenja problema koje gospoda imaju na stolu a s kojim bi se ja ladno slozio...tko zna ...mozda jednom tako i bude  :toothy12:

jura

Admine daj se skuliraj danas ljudi rade a mjesecima ne dobijaju placu zar njih treba otjerat,o nesretnim umirovljenicma da i ne pricamo. Moje misljenje je da bi ovaj forum trebao ici u tom smjeru ipak u imenu imamo ono PECAROS a to nikada nije imalo veze sa novcima

rj

tražim da dozvola košta 1000 kn  :headbang: .....porez na čamac 5000 kn to je pravi kapitalizam a ne ovi šegrti ...pojma nemaju ...da i plate obavezno smanjit na max. 1500  kn ...radni dan povečat na 10 h...ukinut neradnu subotu i nedelju ....  :blob10:...ko zna posle ovog možda me pozovu u vladu  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom