Problemi Kopačkog rita

Autor šime, Prosinac 30, 2012, 20:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

maverick dobro si reko za policiju..po meni jedan veliki problem dsu i oni..kud nerede posao bog zna kako tu i ako uhvate nekoga daju se podmititi za 10 kila smuđa pricam iz pouzdanih izvora jer mi je kolega radio u policiji na granicnom prijelazu erdut

jura

Mislim da je ovo optuživanje otišlo predaleko ima loših i dobrih riboćuvara,policajaca i ribića. Dajte neke konkretne informacije, ime i prezime, sliku ili nešta takvo lako je pljuvati po ljudima koji se ne mogu braniti ali nije fer.

šime

Ma da pa policija radi svoj posao kako im se zapovijedi a te sitne stvari o ajmo reći mitologiji sa smuđevima vjerovatno su moguće ali ako dobiju nalog za nešto što trebaju odraditi oni će to odraditi bez problema .Bio sam u jednoj prilici kada su gledali markice i vršili kontrolu svih i svega i svačega vjerovatno su dobili takav nalog.

lega031

Citat: dravski pecaros  u Siječanj 07, 2013, 21:17:58
maverick dobro si reko za policiju..po meni jedan veliki problem dsu i oni..kud nerede posao bog zna kako tu i ako uhvate nekoga daju se podmititi za 10 kila smuđa pricam iz pouzdanih izvora jer mi je kolega radio u policiji na granicnom prijelazu erdut

ne samo da se daju podmitit nego i vode ekipu na pecanje gdje se i kad nesmije ;)
takodje govorim iz prve ruke ovak okvirno al necu o detaljima na forumu :D

jura

ne nego ćeš ubirtiji tamo je lakše :icon_thumright:

Jožef1

Jučer čuo od šogora (taj se kreće u svim krugovima) kako će se zabraniti privredni ribolov u Baranji???
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

DarioK

Citat: Jožef1  u Siječanj 09, 2013, 10:13:03
Jučer čuo od šogora (taj se kreće u svim krugovima) kako će se zabraniti privredni ribolov u Baranji???

PA TO MI DJELUJE PREVIŠE DOBRO DA BI BILO ISTINITO,,,, :hello2:

molim vas da koristite mala slova

šime

Ma poslao sam dopis Ju kopački rit da se očituju o tome dali če produžiti koncesije ribarima ili ne  i još ne odgovaraju ,ali eto poslati ču im požurnicu,sukladno zakonu o pravu na pristup informacijama(moš misliti kako se dreže zakona):ako zabrane ribarima ja se odmah penjem na Himalaju i odande ravno u Stari Dunav

Darko

još prošle godine su mi rekli u Kopačkom ritu da koncesije neće više produžavat
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

rj

koncesije neće bit produžene to je sigurno samo šarić več dva dana ribari u ritu uz asistenciju policije ...mikro lokacija kovač fok ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

šariću je istekla koncesija tako da policija štiti lopovluk ...jućer i danas kum ih sreo

maverick

fino...sta ne poduzmemo nesto po tom pitanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

šta da poduzimam kad sam i ja lopov prekjuče sam odneo 2 smuđa a smijem jednog  :icon_scratch:

maverick

:icon_biggrin: znaš kum da se nitko od krljušti nije obogatio  :icon_biggrin: osim ribara...mozda....