Problemi Kopačkog rita

Autor šime, Prosinac 30, 2012, 20:44:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Šime, hoćeš li ti napisat to pismo?

Kugla

Neće ga ministrica kulture ni vidjeti a kamoli pročitati.

maverick

Hoce hoce..jedno nece sigurno ali nekoliko bude...par e mailova...treba biti uporan...nista vise
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Istina, i ovdje u najgorem slučaju mora vrijedit pravilo: I čorava koka nađe zrno

šime

Ma dečki slao sam elektroničkom poštom dopise ministarstvu i vladi do dan danas nitko nije ništa vratio bilo kakav odgovor jbga.

šime

Da kugla u potpunosti si u pravu i va valada i resorna ministarstva se uglavnom samim sebim bave , istina je da u početku bilo dostupno svi vidovi rasprave pa i postavljena pitanja su našla odgovore, a sada  nula.Na žalost nisam im dao glas ali sam očekivao konačno uređenje Države pa i ono što nas sve muči, ispada stvarno da su svi isti(političari), a lopovi,  prevaranti i ostali šljam caruje i radi šta hoče. Maveć sam napisao da sam imao prilike razgovarati(ne baš pomirljivo) sa tim istim Perom Šarićem, ma on je što se tiče poznavanja cjelokupne materije(rupa u zakonu),doktor znanosti za njih, taj kuži sve i samo se lagano smije i vješto koristi propuste te naše Države, a vrijeme prolazi i on temeljito čisti I DRAVU i DUNAV (vidioga i juče i i gotovo svaki dan) i za njega nema lovostaja ili bilo koje zabrane. Ma svaka mu čast ima jaja i jednostavno zna , a mi se dopisujemo i pitamo se tko će napisati pismo koje nitko neće čitati .PA DAJMO TO JEDNOM VIŠE U JAVNOST PA NEKA SE ZNA; i onda da vidimo hoče li netko nešto poduzeti.Samo činjenica je da se zna tko je to sve odobrio (Vištica) i tko ju je postavio i tko ju je maknuo, a problem ostao.

Kugla

Predlagao sam neke stvari ali niko ništa pa onda ok. Drugo u politiku sam i ja ušao kako bi na svojoj lokalnoj razini nešto promjenio na bolje, i oprosti ali nisu svi političari,(ja se i ne smatram političarem) lopovi, i sve što navodiš. Da sam se kandidirao kao nezavisni ništa od toga ,ali neću sad dužiti o tome nije tema, samo  nismo svi isti,ima nas pošteni koji nikad se politikom nismo bavili kao i ja i svi moji prijatelji koji smo odlučili poduzeti nešto u svojoj sredini kako bi poradili na tome da nam svima skupa bude bolje. Zato opet ako sam se angažirao u politiku ne znači da sam lopovi,prevarant i što sve već ne kažeš. Ne možeš sve trpati u isti koš.

miha

treba zvat Mladena Stubljara iz emisije Plodovi zemlje pa bacitc kukavicu tj postavit pitanje ili pitanja za sve što nas muči a resorno ministarstvo nema pojma ili neče da ima pojma

kawasaki

Brzi od Bolena.

dravski pecaros

ja sam reko subota kad bude sajam dođemo moze nas se okupiti 150-200 garantiram..i protest neko ko je malo skolovaniji neek napise govor zovemo medije i da vidis... :icon_salut:

Retfalački mačak

šime

Prvo Kugla zaista oprosti nisam niti najmanje htio uvrijediti časne i poštene ljude u politici,za koje znam da postoje ali mislio sam na sve dosadašnje vladajuće , jer ono opće poznato je da mi obični građani vidimo ono "ma svi su oni isti "kada dođu na vlast., imam i ja prijatelja nekoliko u politici za koje smatram da su časni i pošteni.No ovo sa Kopačkim ritom je i dio prljave igre i politike i ovog vještog manipulatora koji koristi sve te blagodati Kopačkog rita, a netko sve ovo što se dešava i mi svi ukazujemo gura nekuda sa strane.Ma eto kažeš da si u  politici( nije bitno u kojoj političkoj opciji)ali eto prilika da nešto učiniš za opće dobro,nikakav problem nije da ti dostavim dokumente iz kojih je dosta toga vidljivo , što, kako, gdje, pa ako imaš volju i želju i naravno vremena  guraj. samo bilo tko da se toga prihvati duboko sam uvjeren da mora imati medijsko pračenje, jer to sada u predizborno vrijeme jedino tako se može podići na viši nivo.

šime

Evo zaista jednostavan prijedlog :uskoro dolazi sajam lova i ribolova na Pampas pa se ima dosta vremena da se svi organiziramo i pripremimo sa svrhom UPOZORENJA, smatram da je najbolja ta opcijajer je najjeftinija i prikladno je mjesto i tema sajma je takva da se dosta može toga napraviti. E sada je pitanje kako , gdje se nači i napraviti organizacijski odbor(jer to sam jedan čovjek ne može napraviti).I prilika je da sve ovo što smo svi do sada pisali na forumu, javnost i mjerodavni znaju pa što bude , bude. I jedno od najvažnijih pitanja TKO JE VOLJAN SE TOGA PRIHVATITI.(bojim se da neče biti ono: ma nemoj mene nisam ja za to i tako nekako)

miha

jedinstvena dozvola za otvorene vode Drava i Dunav .rad ribočuvarske službe .osnivanje renđerske službe na području cjele županije .osnivanje otkupnih stanica za privredne ribare (bolja kontrola ulovljene ribe i alata i terena na kojima rade )..... pitanja je puno a odgovora malo