Registracija čamaca

Autor Jožef1, Prosinac 31, 2012, 15:30:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Da napomenem da u srbiji vise nema upisa motora bez ispisnice iz maticne kapetanije. Vidim da je sad kod susjeda nastala pomutnja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 08:53:33
prije 4 god registracija čamca bila150 kn ...jučer zvao novaka ...sad je cc 900 kn  :eek: di je onaj što tvrdi da nismo usrana država
gledam sada u papire i ja sam tada platio 170+180 kn u RH proračun + eventualne nekakve takse (ne sjećam se);dakle 350 kn za registraciju u kapetaniji

yopatami1

Citat: maverick  u Ožujak 06, 2016, 15:41:00
Da napomenem da u srbiji vise nema upisa motora bez ispisnice iz maticne kapetanije. Vidim da je sad kod susjeda nastala pomutnja
Nikad nije ni moglo.
Bar ne po zakonu.

mossi

Stare T4 si mogao da registruješ uz pismenu izjavu da motor nije kraden overenoj u sudu.

yopatami1

Kako? Izjavljujem da nisam ukrao motor. Keve mi

mossi

Overa je u Sudu, daješ izjavu pod krivičnom i materijalnom odgovornošću i ponavljam samo za T4.

mossi

Zaboravio si Titove Pionirske!  :clap2: :stripii:

Žorž

Citat: mossi  u Ožujak 06, 2016, 16:07:39
Overa je u Sudu, daješ izjavu pod krivičnom i materijalnom odgovornošću i ponavljam samo za T4.
Plus overene izjave dva svedoka i svi moraju da nose pionirske marame,prilikom overe, plus "keve mi nisam maznuo," plus svedoci"keve nam nije maznuo,časna pionirska"  :stripii:  :stripii:

mossi

Ja sam tako registrovao T4 u Apatinu pre 10 godina.  :takoje: :mt1032:
I to bez svedoci!  :no: :bye:

Žorž

U NS ništa bez dva svedoka,a sad nemože nikako :takoje:

pajdo77

I obavezno se kune "štafete mi nisam ga ukrao" :rofl2:

mossi

Hebiga ko registrovao T4 registrovao.
Ali može se to i sad rešiti, pokloniš otpadu i otkupiš od njega.
Dobije kupoprodajni ugovor i tad je sve OK.  :hello:

Kugla

@ NO /Jednostavno nemamo dovoljno ljudi koji su pošteni,obrazovani,hrabri i imaju mjeru,nemamo dovoljno gospode,nemamo dovoljno džentlmena
Ovo ti jednostavno ne stoji, imamo i to jako puno, samo od malo onih loših već godinama ovi dobri ne uspijevaju isplivati na površinu

Rap

Koji je faktor bitan pri registraciji čamca,dužina,širina,težina?

Josip

900 kn registracija je ako je čamac iz samogradnje koliko ja znam...samo zbog toga je skuplje sto je sada sve po ps-u...dva izlaska kapetana u nadzor gradnje ( i to je minimala za ove nase camce) tako da izgleda da moze to i skuplje...