Registracija čamaca

Autor Jožef1, Prosinac 31, 2012, 15:30:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bb

Ma skužili su oni da se puno svega kupuje za ribolov na rijeci,nije ti više čikl i tomos,pa ako imaš i možeš,para za to, što je tvoj gušt,platit češ.

maverick

U konačnici imamo najpovoljnije registracije u okolini...svugdje u svijetu je nautika luksuz, mi smo vec imali posebni porez pa je ukinuto prije dvije godine, plaćalo se pri kupnji....Sad vjerojatno prave bazu s ovim pričama o OIB-u pa ce kasnije samo poslati uplatnice...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Al opet ako to nečem vodi onda dobro,mene od 13 godine niko nije pitao za nikakav dokument na dravi!a sve dokumente plačaš.

maverick

A takva je situacija...pa da ne idemo u politiku i razloge zasto je tako...nazalost ono sto volimo svesti ce na minimum....a sto kaze susjed...neka salju...bice im kad dodju na red  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Tako je susjed, šalju i sad pa čekaju  :stripii: :stripii:  živio ti meni  :occasion14:

kobac

jeje, baš će čekat-da nebude ono imaš 15 dana pa ti sjednu na račun, a ako nema na računu onda pljenidba-hehehehe

Mornar Popaj

Ako nekom trebaju papiri za registraciju čamca iz samogradnje, nek mi se javi na PP.
Imam i na mailu pa ih mogu proslijediti. uz njih ide i 70kn taksenih marki a ima i opći plan gradnje i poprečni presjek čamca
Ukupno 5 papira

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

To tako moze kod tebe, kod nas kad prijavis samogradnju dodju u kontrolu...

ps

Imao sam nekih nejasnoća s postupcima oko odjave, prepisa itd. Danas odem u kapetaniju, čovjek  mi objasni, od a-ž kulturno, fino, strpljivo, nisam vjerovao da netko u ovoj usran.. državi, u državnom aparatu, radi tako svoj posao.  :clap2: :thumbsup: 

šajzika

Fini su momci i izaci ce ti u susret koliko god mogu
Za njih uistinu imam samo rjeci hvale
Audentes fortuna iuvat

ps

Došao sam sa sto pitanja i barem toliko pod-pitanja, mislio sam da će me lansirati kroz prozor, dobio sam strpljivo odgovor na sve, najmanje mogu reći, prijatno iznenađen.  :notworthy:

No

Citat: ps  u Ožujak 03, 2016, 22:12:50
Imao sam nekih nejasnoća s postupcima oko odjave, prepisa itd. Danas odem u kapetaniju, čovjek  mi objasni, od a-ž kulturno, fino, strpljivo, nisam vjerovao da netko u ovoj usran.. državi, u državnom aparatu, radi tako svoj posao.  :clap2: :thumbsup: 

ne bi se složio da je ova država usrana iako se mnogi trude da seru po njoj uzduž i poprijeko.
siguran sam da u njoj ima puno više dobrih nego zločestih,samo što su zločesti strateški raspoređeni.   :ok:

ps

Slažem se s tobom, zločesti su raspoređeni strateški, (iznad vode,) a dobri, strateški (ispod vode)  :stripii: