Registracija čamaca

Autor Jožef1, Prosinac 31, 2012, 15:30:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dac

Da,to sam mislio,povremeno...Znači nije po zakonu,ali bi moglo proći...!  :ok:

Žorž

Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 09:04:12
kobac nam je izgleda završio u makedoniji popisuje izbjeglice  :stripii: možda se neki muđahedin samoraznese pored njega  :rofl2:
Nemoj se zahebavati sa takvim stvarima :no: ,nedaj bože nikom,vidiš da od migranata samo sve više sranja,po celoj Evropi.Uostalom Kobac je savest foruma :stripii:

rj

zna on dase zaebavam ...
kobac - savjest foruma  :icon_scratch:

ni blizu ....mi osnivači foruma udaramo di je najtvrđe ...barem nas par.. dok kobac ne smije ni dirnit u tvrdo .... :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Žorž

maverick

Citat: dac  u Ožujak 06, 2016, 08:40:21
Slika je skoro ista,sijede se ne vide !  :ok:
Nego još me nešto zanima,može li moj motor(moje vlasništvo) biti postavljen na tuđi čamac ili to mora biti zajedno registrirano?

Imas noviju od te, odneses dvije slike i dobijes novu.... :ok:

Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 09:43:48
.. dok kobac ne smije ni dirnit u tvrdo .... :takoje:

A tko je taj kobac  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

kobac je cop u uzletu  :stripii: uliječe več 10 god na obalama dunava  :rofl2:

No

Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 08:53:33
prije 4 god registracija čamca bila150 kn ...jučer zvao novaka ...sad je cc 900 kn  :eek: di je onaj što tvrdi da nismo usrana država

:bye:  Evo ga.
I dalje to tvrdim.
Normalno mi je da čovjek kritizira bilo koju pojavu,problem ili događaj u  zemlji  ali nije normalno da kad god mi se nešto ne sviđa ili zapne, dođem do zaključka usrana država.
Kome je jako usrana nek ide tamo gdje misli da nije usrano.
Ovo je ribički forum i možda je blesavo da uđemo u raspravu o državi,al ja eto ne mogu otrpit a da se ne usprotivim svakom tko moj dom naziva usranim.Ovo je moja zemlja i ja ju volim. Kakva je takva je-nemam bolje.
Nisam ja kreten koji misli kako je ovdje sve savršeno.
Masu stvari treba uredit,uskladit da nam svima bude lakše al moramo biti i svjesni da nemamo trenutno kapaciteta za uredit sve odjednom.
Jednostavno nemamo dovoljno ljudi koji su pošteni,obrazovani,hrabri i imaju mjeru,nemamo dovoljno gospode,nemamo dovoljno džentlmena, al sve to nije razlog da se svoju zemlju naziva usranom.

Registrirao sam čamac prije 7-8 godina i platio sam oko 500-600 kuna. Činilo mi se kao trajna registracija da nije puno.
Šta košta te novce ne znam.
Na osnovu čega je to koštalo toliko ne znam.
Uvjeren sam da je naš problem u svim sferama života poremećen sustav vrijednosti.
Ne prepoznajemo šta je bitno a šta ne.
I tako se eto patimo i lupamo u šta stignemo.   :bye:

mossi

Moja država (Srbija) je MEGA USRANA!
Ako je iko voleo svoju zemlju od kad postoji to sam ja.

USRANA DA USRANIJA NE MOŽE BITI.

I lud je ko misli da ne može bolje i da ja treba da kupim prnje, a bilo bi mi pametnije (  :takoje: ) .

Inače cena SVAKE GODINE registracije alu čamca od 5.5m i motora od 25hp je oko 110-120 EURA SVAKE GODINE!  :eek: :eek: :eek:

I da je to jedini naš problem..  :glasses9: :ok:

yopatami1

Neko takmičenje u usranosti?

dac

Ceo fudbal ste promašili,odnosno temu....Sorry !  :ok:

Rap

Samo poneki post ili dio posta  :thefinger:

Kako god okreneš,mi platimo jedanput a kolege iz Srbije svaku godinu kako kaže mossi  :notworthy:

mossi

dac

Dio,naravno,manimo se država...!  :ok:

rj

Citat: No  u Ožujak 06, 2016, 10:37:30
Citat: rj  u Ožujak 06, 2016, 08:53:33
prije 4 god registracija čamca bila150 kn ...jučer zvao novaka ...sad je cc 900 kn  :eek: di je onaj što tvrdi da nismo usrana država

:bye:  Evo ga.
I dalje to tvrdim.
Normalno mi je da čovjek kritizira bilo koju pojavu,problem ili događaj u  zemlji  ali nije normalno da kad god mi se nešto ne sviđa ili zapne, dođem do zaključka usrana država.
Kome je jako usrana nek ide tamo gdje misli da nije usrano.
Ovo je ribički forum i možda je blesavo da uđemo u raspravu o državi,al ja eto ne mogu otrpit a da se ne usprotivim svakom tko moj dom naziva usranim.Ovo je moja zemlja i ja ju volim. Kakva je takva je-nemam bolje.
Nisam ja kreten koji misli kako je ovdje sve savršeno.
Masu stvari treba uredit,uskladit da nam svima bude lakše al moramo biti i svjesni da nemamo trenutno kapaciteta za uredit sve odjednom.
Jednostavno nemamo dovoljno ljudi koji su pošteni,obrazovani,hrabri i imaju mjeru,nemamo dovoljno gospode,nemamo dovoljno džentlmena, al sve to nije razlog da se svoju zemlju naziva usranom.

Registrirao sam čamac prije 7-8 godina i platio sam oko 500-600 kuna. Činilo mi se kao trajna registracija da nije puno.
Šta košta te novce ne znam.
Na osnovu čega je to koštalo toliko ne znam.
Uvjeren sam da je naš problem u svim sferama života poremećen sustav vrijednosti.
Ne prepoznajemo šta je bitno a šta ne.
I tako se eto patimo i lupamo u šta stignemo.   :bye:

ako nešto poskupi u državi 500% i to u segmentu gdje cjenu određuje isključivo ministarstvo ...samim tim i država šta  drugo reč več govno od države ...tebi svako dobro ovo je moj osobni stav  :hi:

yopatami1

Sa registracijom čamaca i motora i svega ostalog stvari su jasne...cena je ta i ta, registruješ ili ne, jednostavno je. Tako je u svim državama sveta. Usranim ili neusranim.