Trojan 200 gumenjak, isplati li se i kako uzeti?

Autor Dukulele, Rujan 05, 2016, 11:11:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Zagor

Čestitke na kupnji i društvu  :occasion14:
Neka te dugo sluzi i nek ti somovi zasluzili unutrašnjost čamca  :hi:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Bakara

E ovo je bilo brzo! Svaka čast na kupovini, i da te dobro služi! Uzeo si dobar čamac koliko vidim :)

Kugla

Čestitke na kupovini, neka te lijepo služi i uživaj u njemu  :occasion14:

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Sadjos motor. Djoni ko pajdin sam dao za 3500 :uf:
Imao ga na orasju. Komplet ko bombona. 40ak km\h nizvodno. A motor dobar i uredan.
Jesi gledao ili razmisljao o necemu?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Jučer na "Neptunu" smo se sjetili(ja se sjetio) tvog jonija,bilo je i priče o motoru. Da je njega na ovo namontirati i ne treba mu ništa više. Mislim da je Maverik to lijepo napisao a i Darko je objašnjavao razlike u cijeni,pa koliko ćeš biti na vodi,jel isplativo i za koliko vremena se isplati tako da smo došli do zaključka da bi njemu sasvim dosta bio jedan cvajtak za početak a poslije tko će ga znati. Imam ja neku lamu u buksi pa bi na njoj trebali promjeniti ulje i svječicu,stoji dvije-tri godine pa ću mu je dati ako sve na njoj štima neka se vozi za prvu ruku. Moram mu i pokazati kako se mjenja štift i tako neke sitnice za ne daj Bože. U subotu bi kako je bilo priče trebali ići na Neptun po njega pa sam mislio da ga jedan dan odvezemo na otok kod željezničkog mosta i tamo dobro operemo. Ma sve će biti ok,bitno da ga je on kupio. Iza nedjelje Dukulele može već na vodu u svom čamcu :hello2:. Neću se uopće vozit oko njega,pravit mu valove i bacat kamenje tamo gdje peca :stripii:,nek me stigne ako može :rofl2:

Dukulele

Fala momci, bez forumasa se neb to tako brzo dogodilo  :)
Sto se tice motora, kapetan Pajdo ce mi prvo posudit svoju staru Lamu da se malo patim i da neb odma krenio divljat po bespucima Drave, a voliob uzet tako nesto ko pajdino, 15ak konja nesto.
Ako ko sta nacuje, slobodno javte.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

E moj Dukulele sada si unapređenje iz malog od palube u kapetana. Bas sam ljubomoran jer moj neće ploviti do 2-3mj iduće godine. Svaka čast majstore  :clap2:  :hi:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Dukulele

Ma neda Pajdo promociju, jucer smo malo o titulama imali plenum i neda mi da idem dalje od porucnika, e sad kak to funkcionira - ne znam :)
Zagore moj, ja jos moram polozit, moram cuda, necu ni ja odma vidit vode konkretno.  Znajuci pajdu, jos cu ja morat vjezbat  veslanje na suvom,  metode umjetnog disanja i ozivljavanja krupnije ribe, mjenjanje stifta zatvorenih ociju i usiju, nec ni ja skoro uzivat ful!

pajdo77

Kad ja nađem to mjesto tebi za vez,namontiramo ti bovu i sve kako bog zapovjeda,stavimo lamu gore ima da me voziš u tvom čamcu do "Neptuna" na pivo a može i nekoliko piva :rofl2:. Moramo isprobat kako to ide a uvjek dok si u treningu voziš uzvodno. Čuj sad više nisi mali od palube već poručnik bojnog broda(ovo je najveći čin koji poručnik može dobit,ima još poručnik korvete i poručnik fregate) al oni su sad sitna riba pljuckavica za tebe. :ok:

šajzika

@dukulele
Slusao sam na radio dunav da krece polaganje. Neka autoskola organizira. Pa se informiraj.
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Sajzika :)))

El vi to mene prisluskujete? Sunac zareni! Naime, Darko mi je dao broj od kolege u kapetaniji, nazvo ja covjeka, bio ja uljudan i eto, poslat ce mi danas skripte i ugurat me slijedeci tjedan za predavanje na zadnjoj grupi ove godine po staroj cijeni i programu.

Ljudi, nesto me previse krenilo, i camac i riba i sve, sad samo cekam neko s*anje  tipa da mi na prvoj voznji otpane pajdin motor i zabijem se u stup od zeljeznickom mosta i sagorim u plamenu.

pajdo77

Samo ti rješavaj te tvoje intelektualne probleme tipa ispita,ja ću ove fizikalne tipa vukljanja kamena za bovu i nje same. Sa ovim što sam sad dovuko možeš kompu sidriti a i nije nešto teško :tongue3:

dac

Meni to sve nekako "miriše" da te krenulo od kad si "promaknut" na viši položaj.....  :dontknow:
Sad "moramo" biti i sa tobom "dobri".....  :takoje:    ..."vlast je vlast"....  :uf:   :stripii:   :stripii:

Dukulele

Pajdo, ma evo dobio skripte, sve! Nema mi druge nego ugrijat stolicu :)

Dac, jelda da tak izgleda?  Samo sto ja za razliku od "vlasti" volim i popit i platit pivo i poljudikat, stob se reklo - bit medju obicnim pukom :D :D :D

Jos jednom hvala na informacijama i pomoci svima, ovaj forum zlata vrijedi.