Trojan 200 gumenjak, isplati li se i kako uzeti?

Autor Dukulele, Rujan 05, 2016, 11:11:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Danas ako nešto ne zapne predvečer Dukulele i moja malenkost stižemo do "Neptuna" pogledati orašje o kom se piše. Ajde da i njemu uvalimo kapetansku kapu :icon_thumright:

Bakara

nekinho

Možete vi do Neptuna i nekoliko puta koliko mi poznato čamac tamo nećete vidjeti, taj je izvrnut kod nekog lege u dvorištu...Sad ako se dvorište nalazi u Višnjevcu onda će vam biti fino i veselo, tamo je danas kirvaj....

pajdo77

Ja sam shvatio da je taj čamac u dvorištu par minuta od Neptuna,no već će se saznati. Da ne idemo čamcem a orašje parkirano tko zna gdje.

Dukulele

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

dada , citav dan je taj na mobu , kao poslovni covjek  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kako sam ja shvatio Šajzika tata ti je bio tamo,isti ti sam malo drukčiji. Dobri ljudi,dobra atmosfera i eto jedva nas pustili kući ili su molili sve svece da odemo,nešta od tog dvoje je a što je najbitnije upoznali jednog dobrog čovjeka sa foruma i neću reći kako se zove pa se češkajte.

Dukulele

Pazarili :)  Ponosan sam vlasnik Orasja zvanog "SEFIKA" :)  Darku se posebno zahvaljujem na strpljenju i mojim njubara pitanjima,  Pajdo je na to naviko jer je on moj Sensei pa me ignorira po potrebi , njemu ne smijem zahvaljivat nego samo uzet krpu i obrisat palubu :)  Ali da,  malo smo zaaldomasili, popili, upoznali, vidjeli kako ce Sajzika izgledat za 25 godina, znaci put u buducnost i nazad :)

pajdo77

ma poloko bi im ja tamo ugljenu prašinu što ostade kad su nešta pekli al reko da nas mrak ne uhvati,a što smo jezdili za donji grad ajme. :rofl2:

Dukulele

A vid strijele  ljute! :P)   Cisto da zakljucimo ovaj topic, ako na pajdinoj Lami ispoliramo usisne kanale, postoji velika mogucnost probijanja vodenog zida (za neuputjene, to je mnogo teze nego probijanje zvucnog zida!)  - duga odjeca i strikane carape su obvezatna oprema na ovom plovilu.

šajzika

malo na pranje i da vidis  :icon_thumright:
cestitke,  :hi: imao sam nekih obveza pa nisam mogao prisustvovat druzenju ali cujem da je sve bilo  :ok:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

što kažeš samo ga oprati,nigdje nešto loše na njemu. Dobio i anti-algin a i zastavicu. Dobar neki čovjek,rekao je još pogledati klupicu dvije ako nađe no meni to izgleda sasvim ok.

Darko

Citat: Dukulele  u Rujan 08, 2016, 20:18:58
Pazarili :)  Ponosan sam vlasnik Orasja zvanog "SEFIKA" :)  Darku se posebno zahvaljujem na strpljenju i mojim njubara pitanjima,  Pajdo je na to naviko jer je on moj Sensei pa me ignorira po potrebi , njemu ne smijem zahvaljivat nego samo uzet krpu i obrisat palubu :)  Ali da,  malo smo zaaldomasili, popili, upoznali, vidjeli kako ce Sajzika izgledat za 25 godina, znaci put u buducnost i nazad :)

nek ste vi zadovoljni  :hi: , a šajzika već sad izgleda ko stari samo nema brkove  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.