Trojan 200 gumenjak, isplati li se i kako uzeti?

Autor Dukulele, Rujan 05, 2016, 11:11:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

samo ti uči da nam budeš lijep i pametan. Evo da ti pomognem,kad brod zatrubi tri puta onda ide u rikverc,znači već možeš preskočit jednu stranicu. :rofl2:. Joj šta ću kad sve znam :stripii: :icon_king:

dac

"Svaka ti dala"..... ne sumnjam u tebe, Dukulele !!  :occasion14:    :hi:

jancika

Dukulele

Oj,  prikolica je pordjala, gume osle kvragu, neregistrirana, instalacije nisam prakticki ni pogledo, a meni ne treba - tako da je ostala za prodaju.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

dalibor

Ako te zanima Yamaha 15 ks 2t ali bez papirologije posalji br na pp pa se dogovorimo

MaracOS

Čestitke na čamcu, neka je sa srećom..
I sam ću uskoro u nabavku takvog jednog, samo da uleti kad budem tražio..

maverick

A mi smo u tome onako...poprilično...pa uvijek netko zna gdje ima sto povoljno a dobro.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Šokre

Vidim tema o gumenjaku, nisam ju ni otvarao od kad je osvanila, durex od dva metra
Sad sam ja nju iz šuba procitao, od ideje do realizacije.
Pa to kao lektira, uvod, zaplet, rasplet, sretan kraj.
Duki nek te sluzi Orašje, nek te sansei nauči praksu, ti teoriju rijesi i mila majka.
I nemojte da vam alkohol sad trpi, od tih silnih obaveza

Vidis ti do kuda te dovela jedna turnejica s par bajina u plavom elanu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Još sutra valjda idemo po njega. Pa se povežu dva čamca i lagano za donji grad,ako bude nestašan ja ga odvežem pa nek grebe do obale,ni veslo nema al kakav bi ja to čovjek bio ako mu nedam ispalac pa nek vesla njime. :stripii:

jancika

U dgo na vezu samo orasje  :stripii:moraju pisati imena na njih da znaju ciji je koji camac :stripii:

Šokre

Citat: pajdo77  u Rujan 09, 2016, 18:50:54
Još sutra valjda idemo po njega. Pa se povežu dva čamca i lagano za donji grad,ako bude nestašan ja ga odvežem pa nek grebe do obale,ni veslo nema al kakav bi ja to čovjek bio ako mu nedam ispalac pa nek vesla njime. :stripii:
Ne sekiram se ja za njega, nasao je odlicnog mentora, starog dravskog alasa, za uvod u nautiku.
Jbg moras ga u vatru odma baciti, drugcije nece nauciti.

DIDAPATAK

..Dukulele..
..čestitam na situaciji,odličan izbor  :notworthy:
..želim ti puno sretnih dana u plovidbi i gušta u ribolovu  :hi: :occasion14:
..e sad da privežemo Šefiku za Didu pa  :jede: :flasica: :fishing:
.. :baba:

Dukulele

Fala jos jedared momci, a evo i slika operacije :) Pajdina sigurna ruka je od Neptuna do DGO vodila Sefiku

Pa se stalo malo kod otoka da ju operemo i podaperemo, da ne cujem kako imam prljavu Sefiku.

Krajnji rezultat (Donjogradski komitet za ljepotu dravskih plovila je jednoglasno odlucio da ga ove godine nec farbat ni nist dirat nesto po pitanju estetike do proljeca).  Eto pa da se poznamo kad se susretnemo ako ikad polozim :D

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Kugla

Bravo dečki, lijepo ste to odradili, nisam ni sumnjao d aće sve proći kako treba kad je tu Pajdo  :ok: