Low budget jig stapovi

Autor šajzika, Listopad 04, 2016, 04:50:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Ti kalodont stapovi ce biti best buy iduce godine. To ce svi kupovat :hi:
Ja kupujem 7 28 cim stigne
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

ti K-DON stapovi su več 2 godine na tržistu kod nas

maverick

I isto su odlični, lagani brzi...taman za jig...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Meni se od cormorana vise svidio gts zander lure spin donio ga kolega iz njemacke pa sam malo mlatio sa njim a  jeftiniji je od k-dona bar je tako reko
dec d vej aj lajk it....

Sg.Pepper

E to je taj! I kolega kupio prosle god u Vukovaru dam yagi (ili tak nest slicno) za neke smijesne novce oko 250kn i stapic je skroz simpatican, a kao kupio ga jer je slomio sporteksa pa dok ne kupi nest ozbiljnije uzeo dam i stalno peca sa njim ni ne trazi nist drugo!
dec d vej aj lajk it....

ibro dirka

Našao na guglu mpp 120, 150, 170 zahvaljujem. Sad znam šta da tražim. Do 50 grama sam pokriven, gledam za neke glave od 40 pa dokle ide...

rj

Citat: Sg.Pepper  u Listopad 17, 2016, 21:04:03
E to je taj! I kolega kupio prosle god u Vukovaru dam yagi (ili tak nest slicno) za neke smijesne novce oko 250kn i stapic je skroz simpatican, a kao kupio ga jer je slomio sporteksa pa dok ne kupi nest ozbiljnije uzeo dam i stalno peca sa njim ni ne trazi nist drugo!

koji je štap što si mi pokazao  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

šajzika

Citat: maverick  u Listopad 17, 2016, 17:07:17
A jbg ja se sad vise ne sjecam jesam li probao 150 ili 170 gr...mislim da je bio najajci iz njihove ponude a koje gramaze...zaboravih...jeftin i dobar...posto se kod nas na dravi tezi jig rijetko prakticira sasvim dovoljan
Bas sam ispao glup
Jos te uvjeravam da nema 150 :uf: :stripii:
Ima glupi sajzika , ima . razlike su kod duzina stapova  :crutch: :laughing7:
Moje isprike na insinuiranju pocetka alzheimerove bolesti zbog vasih godina stariji gospodine :hi: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii: Zaboravim  ja i bez tebe....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Imam ja mpp 150g 2.40. Sasvim ok štap za teži jig i za pecanje težim glavinjarama.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

TopMix

Citat: dravski pecaros  u Listopad 17, 2016, 20:47:40
ev u formaxu ga imaju
http://formaxstore.com/product/corman-gts-zander-lure-spin-2-40m-10-50g-27-9050240/12803/
gledao sam ga skoro u formaxu, zanimljiv stap, pogotovo za te novce. Mozda mu nedostaje malo duza drska, pa da bude u savrsenom balansu. Za sve ostalo se moze reci da je u gornjoj klasi, a cena vise nego pristojna

šajzika

Ako neko ide u formax nek se javi. Eto ja kupujem prvi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

TopMix

Bas sam to hteo da predlozim, da ga ti kupis prvi, pa da nam javis utiske sa vode...Evo, ja cu sad da skoknem do formaxa, pa ti se javljam ovim putem, ako hoces da ti ga rezervisem...