Strujarosi na Dunavu i Dravi

Autor baka, Siječanj 02, 2017, 21:03:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

Citat: rj  u Siječanj 03, 2017, 19:34:55
da malo ne grešiš ?
granica ...iz druge države ulazi čamac sa dvojicom ljudi..koje su im namjere ? možda nije krivolov u pitanju ....prije par godina poubijaše policajce ...odgovor ..NIJE NAŠ REJON ...ajd razmisli da ja ne moram dat ukrasni pridjev

možda griješim a možda i ne puno je bilo slučajeva da policija dobije dojavu o kaznenom djelu na nekoj lokaciji  svi se sjure tamo a tamo ništa a nedjelo se desi na suprotnom kraju

Kugla

Citat: rj  u Siječanj 03, 2017, 19:46:28
ne i ja sam ostao bez svojih shedova pa žicam od brumara  :uf:  :stripii:
E je si neozbiljan  :occasion14:

rj

Citat: ljuska  u Siječanj 03, 2017, 19:50:41
da malo ne grešiš ?
granica ...iz druge države ulazi čamac sa dvojicom ljudi..koje su im namjere ? možda nije krivolov u pitanju ....prije par godina poubijaše policajce ...odgovor ..NIJE NAŠ REJON ...ajd razmisli da ja ne moram dat ukrasni pridjev

možda griješim a možda i ne puno je bilo slučajeva da policija dobije dojavu o kaznenom djelu na nekoj lokaciji  svi se sjure tamo a tamo ništa a nedjelo se desi na suprotnom kraju

u ovom slučaju yx likovi su sigurni ,,, niko se nije sjurio ...
toliko o kobčevom ....JAVITE NAM....VJERUJTE NAM...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

Citat: rj  u Siječanj 03, 2017, 20:14:05
da malo ne grešiš ?

ne sraćkaj-kad got sam te pitao ima li šta, uvijek je odgovor bio nisam cinker...
i onda odeš i kažeš nekom koga neznaš-ja to nisam bio!!!
imaš broj šta nejaviš nego daješ okolo broj...

a dobro je ljuska rekao-da si javio opis čamca na 031192 (pu o-b) vjeruj da bi netko reagirao-nemoraš se pretstaviti

ljuska

pa lijepo ti piše na policijskim vozilima SIGURNOST I POVJERENJE
negdje gore sam napisao ako imaš što za prijaviti a nisi siguran da će to odraditi lokalci obrati se u zagreb :hi:

kobac

Citat: ljuska  u Siječanj 03, 2017, 20:26:14
pa lijepo ti piše na policijskim vozilima SIGURNOST I POVJERENJE
negdje gore sam napisao ako imaš što za prijaviti a nisi siguran da će to odraditi lokalci obrati se u zagreb :hi:

opet ponavljam da nema potrebe za zagrebom (ali ako netko ima želju neka zove) jer oni pojma nemaju odakle zoveš, gdje je to i sl, svešće se na to da će zvati dežurstvo u pu o-b, a ovi spustiti na dalj ili bm...

u svakom slućaju ako netko bilo šta dojavljuje bitno je što bolje opisati situaciju.....znači gdje se i što dogodilo, kada, boja plovila, motora, broj, izgled osoba...ako kontate šta kažem...

naravno ljuska je u dobrom djelu u pravu ali i rj, samo što on voli sraćkat  :stripii: :stripii:

a i ono ne manje bitno, kako ja pratim forum, tako prate i oni s druge strane zakona....

alex7777

e zato bi  :red_indian: trebo uvest reganje na forum  po ps-u da bar u redakciji bude poznat identitet  :uf:  a ne po nick name-u mislim da bi se dosta  korisnika obrisalo sa foruma  :stripii: :stripii:

maverick

Za takve stvari imamo šajziku, više manje vecina je poznata, ukljucujuci i kolege koji su banirani pa se prijave pod novim nickom...ali i to je normalna pojava tako da ne pridajemo neki znacaj tome, naravno imamo veliki broj organa reda, sto zbog sporta koji svi volimo sto zbog prirode posla vecina je tu anonimno i ne zeli se previše exponirati ali ...čitaju...e sad naravno kad ima dobrih ima i lopova...ali javni medij...nema se tu sta...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: kobac  u Siječanj 03, 2017, 20:24:53
Citat: rj  u Siječanj 03, 2017, 20:14:05
da malo ne grešiš ?

ne sraćkaj-kad got sam te pitao ima li šta, uvijek je odgovor bio nisam cinker...
i onda odeš i kažeš nekom koga neznaš-ja to nisam bio!!!
imaš broj šta nejaviš nego daješ okolo broj...

a dobro je ljuska rekao-da si javio opis čamca na 031192 (pu o-b) vjeruj da bi netko reagirao-nemoraš se pretstaviti

malo se gubimo no dobro....

nikad baš nikad nisam kritizirao tebe kao osobu već tebe kao policajca... djela sustava koji je šupalj ko švajcarski sir .... debelo korumpiran i nepošten .....
cinkao sam onog trena kad mi je kolega bacio bubicu...."šta ako nisu krivolovci?"

kobac

ma tvoje kritike (istina i nekad pohvale-mada rijetko :rofl2: :rofl2:) su već normalne pa to mene ne tangira... :stripii: :stripii:
navikao sam...
eto sad moram nešto  :pije: da dođem sebi od muke... :stripii: :stripii:

Dukulele

I opet se sve svelo na prcing izmedju  kobca i rj-a,  strasno mi je cudno da nitko nema konkretnu informaciju, sliku camca,  video zapis, nesto - bilo sto .. mislim, svi snimate ribe i ulove na toj vodi - pa snimite te ljude u akciji -  pa onda ni taj poziv nije vremenski  bitan, postoji materijal.
Gledam po Blinkerasi.OS  grupi na fejsu, isto ljudi seru za struju i kao svi znaju ko je, ali nitko nece reci tko je - meni je to nepojmljvo!!!
Pa ja da ga vidim, usliko bi, snimio bi, nazvao bi i potrudio bi se da cujem neki feedback od te moje akcije.   Ne kontam majke mi ...
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

dac

Brzo bi skontao, kada negdje na obali Drave ili Dunava, ostaneš s izbušenim gumama, probušenim čamcem ili ukradenim motorom....   :veryangry:
Unutrašnji neprijatelj ili ti "peta kolona", djeluje u svim segmentima sistema, brzo bi te raskrinkali kao "cinkaroša"......   :uf:

maverick

Dukulele, znaju svi oni koji su se pokoji put zatekli na Dunavu...i slikani i prijavljeni i nažalost osudjeni nekoliko puta ako se ne varam....I biznis ide dalje....i dalje....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

OZNA SVE DOZNA  :stripii:

kobcu otkaz  :hi:

nije struja u pitanju već eksploziv ....male količine veličine pingpong loptice rezano od protutenkovske mine ...te "bombice" su bacali pod panjeve dnevno cc200kg smuđeva