Strujarosi na Dunavu i Dravi

Autor baka, Siječanj 02, 2017, 21:03:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

augentaler

Zrinko je pogodio u sridu...Ljudima je pun kufer trošenja novaca na opremu te odlazak u ribolov kad unaprijed znaju da neće ništa ili će malo uloviti a usput će sresti legalne mrežaroše i ilegalne strujaroše. Direktni problem imaju i Atila i Dok i Joca Orka i Kapitalac i Ikica i Tri princeze i ORŠK i Brstilo i tako unedogled.
Ja prvi razmišljam prodati čamac i ostali ribolovni pribor. Jeftinije mi je i za mozak zdravije jednom godišnje otići u Švedsku ili Irsku ili na Ebro i nisam jedini koji razmišlja na taj način.

rj

o "trgovcima " i maržama bi se dalo tipkat al¨nije tema

certate kod nas (sa popustom) 3400kn
certate ibey 2600kn na kučnu adresu

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

KvacakZu

Povest ču te ja u Švedsku baš mi treba jedan koji ima para,kad prodaš pribor. :takoje: :takoje: :hi: :hi:

augentaler

Citat: KvacakZu  u Siječanj 07, 2017, 08:09:10
Povest ču te ja u Švedsku baš mi treba jedan koji ima para,kad prodaš pribor. :takoje: :takoje: :hi: :hi:

Ne znam brale koliko tebe košta jedna ribolovna godina ali mene dođe cca 25000 kn što bi bilo dostatno i za švedske i španske.  :hi:

umpahpah

na pisanje posta me je naveo Ibro koji je spomenuo prasprodaju a znam da dečko zna uloviti!!! Jako Jako Jako mi je žao što je tako,mislim meni je dobro ja se napecam ko budala al me ne drži mjesto, nego se osjećam odgovorno kao čuvar prema ljudima koji su vezani za obalu i određene lokacije!!! i nastojat ću gurati (a več sam poćeo) na sve strane da se to me stane na kraj!!!  :occasion14:

ibro dirka

Volim zimski ribolov ali ovo je postao lov u mutnom.

alex7777

tematika je odavno promasena kako mi se cini al ajd dobro  :eek:

vedro

Citat: alex7777  u Siječanj 08, 2017, 04:16:12
tematika je odavno promasena kako mi se cini al ajd dobro  :eek:
Alex7777  :notworthy:

rogorez

Da li neko od Vas peca na Šarengradskoj adi?
Interesuje me ko vozi veliki aluminijumski čamac sa Hondom 50 konja? Bude ih dvoje u čamcu.Dolaze ili iz Šarengrada ili iz Mohova.Stalno prave dugačke spustove uz Adu i uz hrvatsku obalu.Nisam video da imaju pribor za pecanje ni pribor za ribarenje, ne rade sa senkerima...Ali sam video da spremaju ribu u neki braon bunker u čamcu...
Ima i još jedan sa metalnim zelenim čamcem i nekim manjim motorom isto dolazi od Šarengrada...

Sg.Pepper

Pecam ja tamo godinama, jel od te dvije osobe u camcu jedna starija zena? Jedino ko ima tako nesto je ribar iz Šarengrada, zaboravljam mu ime stalno
dec d vej aj lajk it....

rogorez

Mislim da je jedno žena starija.Ja još nisam video da rade mrežama ili senkerima,samo ta puštanja niz vodu.Puste se niz panjeve na adi,puštaju se od Opatovačke ade pa dp Mohova i dalje, pa onda jedno 50-60 metara od obale uz adu gde je kamen i oni virovi i tako redom...Ja to još nisam video nigde.A da nose ribu nose...

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Sg.Pepper

Da to su oni, mama i sin! Stavlja on i mreze i svasta nesta, neznam kako se zovu svi ti ribarski alati, uglavnom "legalan" je, a sa cim radi to samo on zna! Na Vukovarskoj trznici prodaju ribu!
dec d vej aj lajk it....

rogorez

Neobičan sistem rada pa se celu jesen pitam šta i kako i čime rade...  Inače mi mnogo nedostaje onaj ribar iz Šarengrada što je tukao sina stalno dok ribare... pozdrav i

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

kobac

znam na koga misliš al nisam siguran da je  on , ima još jedna kombinacija muž i žena-prije će oni biti jer mislim da mamica i sin imaju 60 ks..
provjeri drugi puta i upiši broj čamca..može i meni na pp ako nećeš javno..
inače obje kombinacije imaju dozvolu za ribarenje i za obje kombinacije postoje sumnje u hep kombinaciju..iako rade i mrežama i vrškama..., mada je lik sa 60 ks puno gori po svim pitanjima..
naravno ovo sve je pod uvjetom da je vjerojatna kombinacija muško-žensko..
jedna žena je sitnija a druga krupna plavo-sijeda...

kobac

naravno sve prije napisano nije baš sigurno jer ih dugo nisam vidio...