Odg: Ribolovnice za tekuću godinu!

Autor mlb, Siječanj 04, 2017, 13:06:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

a di u vladislavcima se ribolovi ...ima ona tabla ako se nevaram ...ali dogovr je uvijek bio za otvorene vode ...dravu i staru dravu repnjak ...za zatvorene vode nikad nije bilo dogovora...

dravski pecaros

aj miha ne bubetaj..uvijek smo imali i staru dravu bjelo brdo,vladislavce,jug 2,višnjevac,edrutski dunavac,poriće itd... 

evo šta mi dečko napisao

Sa sastanka upravnog odbora zajednice osijek. Reciprocitet se.donosi na godisnjoj bazi, a za 2017. godinu jos nije odreden.

miha

onakav kakav je bio kada su političari sijeli za stol sa pecarošima možeš zaboraviti ...a dogovor između zajednice osijek i valpovo je bio i prije tog famoznog dogovora...ali ponavljam samo za otvorene vode a zatvorene vode svako društvo gospodari na svoj način ...

mlb

Miha nisi u pravu! Moglo se u ladislavcima na onoj prvoj tabli sa ribolovnom vađenom i u belišću !

dravski pecaros

opet kažem za 10 dana če kraj 2. mjeseca a neznaju di smijemo pecati....jadno i žalosno... :pain10:

miha

borba ljudi borba ...sada su godišnje skupštine ....napad pitanja ..prijedlozi ...a kasnije  :jede:... :flasica:... :uf:

mlb

dravski pecaros

pa svake godine beraka i čorbu poljujem ko zadnje ološe..al šta ova večina šuti i to je to..večini su bitna samo takmičenja u lovu ribe na plovak zato i dolazi do toga da niko neče reagirati

alex7777

jbg vi bi sad  svugdje  :rofl2: e nemoz to tako  :stripii: šala mala , sve je to tj nije uredu neznam vise niti sta bi reko na sve to osim da nevalja i to  je to  :uf:

šajzika

Kupio sam ribolovnu i na ovom popisu neke ribe ne prepoznajem.
Ajd bjeli i sivi glavas su vjerojatno tobike, al koji klinac je čepa

Edit:
Čepa je neka haringa :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Možda neka pastrmka...nisam nikad ni vidio ni čuo... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

i ti si mi neki ribocuvar  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
bitno da smo u legali i nema problema kad dodje cika cajac  :icon_salut: :glasses9:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja ionako razlikujem tek pet riba  :stripii: Ostale me ni ne zanimaju... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Uh koliko opet cirkusa , ma NEČU kupiti ribolovnicu i vračati dugove prijašnje ekipe , a dio te ekipe opet sjedi u IO zajednice , VIA Kopački rit po ribolovnicu

Ivan Borojević

Svi vade dozvolu za kopacki a onda kad ja naidjem veslajuci kajak ili kanu vecina bjezi glavom bez obzira a ja se samo vozam  :stripii:  :rofl2: