Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jura

Vidi britva tri puta brišem poruku da ne budem vulgaran. Za kucica o kojoj ti pricao mi je udarila u camac i covjek je završio u vodi. Da imaš sve pare ovog svijeta ta gore Nece više

maverick

Ok, sad smo zavrsili pricu s tom kucicom, srecom nije bilo stradalih...Dan je zavrsio...ćevapi su navodno stigli pa idemo papati...odmoriti se i sutra je novi dan  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

britva63

Citat: jura  u Siječanj 09, 2017, 20:22:14
Vidi britva tri puta brišem poruku da ne budem vulgaran. Za kucica o kojoj ti pricao mi je udarila u camac i covjek je završio u vodi. Da imaš sve pare ovog svijeta ta gore Nece više
nemam pojma o tome al drago mi je da sam vas se rijesio, prvo vam je smetala pa ste se pobunili kad sam pristao da je prebacimo onda ste sutili da nekazem nesto vulgarnije jedino je Maverik bio stalno dosljedan kako se kod nas kaze covjek od rijeci jelte al on sam nije mogao pomoci u prebacivanju koje i je bila vasa ideja, znali ste da nemam camac al smetala vam pa reko ajde skupite se da je ljeti prebacimo, i nista, zato kad se ovo desilo ja sam najvise izgubio al eto kako reko sretan sam od sve tuge da sam vas se rijesio jednom za svagda,, i da je uhvatim prije bi je zapalio nego tamo ista vise drzao,, toliko Jura i da nisam vulgaran neto samo istinit,, sigurno da mi je zao sto je udarila u neciji camac i sto je covjek zavrsio u vodi al tome ja nisam kriv tri sajle i tri kanapa brodska je nisu zadrzala, od jucer do danas,,

Kugla

Vežu me lijepe uspomene za tu kučicu, žao mi je da se ovako nešto desilo, ovakvi vremenski uvjeti su katastrofa i kako god, Britva je ostao bez svoje imovine, žao mi je prijatelju, možda se ipak obistine Pajdine riječi da se nasuče negdje gore na pijesku.
Usput bio sam predveče u Bogojevu, i sa mosta sante na Dunavu se ne kreću ili jako jako slabo kao da se sve ledi, kakva je prognoza to bi se sve moglo zalediti

maverick

Recimo da su danas svi imali sreće, pogotovo britva i team Jura&Toktiz...., Ali ajd idemo malo u drugom tonu...a kucica je bila otisla..i zasigurno se tamo nece nitko drugi  godinama parkirati...Govorili smo počesto ali jbg treblo je nesto ovako da se desi da se shvati sila rijeke...
A jedan zanimljiv video ledolomca...ljudi koji nablizu uzivaju o ovom čudu i nimalo se ne brinu s koje strane ostaju kad on prodje

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dvije Rumunjske barže digao led i zapele za most u Bogojevu,tako sam čuo,koje doba je bilo ne znam.

Kugla

Ja sam prolazio preko mosta oko pola 6 večeras nije bilo nikakvih barži

rale2505

Kugla

To je bilo nočsa kako kažu na snimci a ujutro su primjetili, zto ja večeras nisam ni vidio ništa, a i led večeras tamo ne pluta već stoji

ESOX

Šteta  :sad10:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

baka

Citat: alex7777  u Siječanj 09, 2017, 19:29:33
Danas Aljmas oko 14h

Hvala Alex na slici, vidim da su nam čamci dobro  :mt1032:!

Samo da ne dođe neki divlji porast, e onda će biti zajebano!

Bio sam večeras oko 20 sati na Dravi kod kožare šetao đukca jedno pola sata i mislim da je kućica prošla, nisam je vidio. Najvažnije je da ne ošteti još koji čamac.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

britva63

da sta se moze , al kad vidis komentare i spradnje ovih profesionalaca s HRT dođe ti veca muka od same stete :(

britva63

Citat: baka  u Siječanj 09, 2017, 22:18:40
Citat: alex7777  u Siječanj 09, 2017, 19:29:33
Danas Aljmas oko 14h

Hvala Alex na slici, vidim da su nam čamci dobro  :mt1032:!

Samo da ne dođe neki divlji porast, e onda će biti zajebano!

Bio sam večeras oko 20 sati na Dravi kod kožare šetao đukca jedno pola sata i mislim da je kućica prošla, nisam je vidio. Najvažnije je da ne ošteti još koji čamac.
kad sam jurio kucicu lik sto ima na kraju naselja splav kaze da je tad u sat vremena porasla drava 15 cm pa sad nebi mirno spavao da sam na vasem mjestu

alex7777

ja sam svoj motor skinuo danas i jos neki pajtasi a cacme cemo ujutro ekipno vadit van ide i dunav gore lagano to ce na samo pomoc al tajming ne kasnije neg ujutro taman  :ok:  :uf: :uf:

baka

Nema porasta nekog velikog ni na vidiku, ali nikad se ne zna.

E sad šta je tu je, ma bit će to sve u redu. Za desetak dana ćemo pecati najnormalnije  :takoje:.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!