Led na Dravi 2017

Autor maverick, Siječanj 07, 2017, 14:57:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

@sokre
Ma nekako imam dojam da je najgore proslo pa me malo zacudilo kak ces sad vadit a nisi prije svih velikih minusa izvadio.
Audentes fortuna iuvat

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ma pusti ga, u zadnje vrijeme sve nešto pogadja...nadam se da ce ovaj put falit malo... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: šajzika  u Siječanj 12, 2017, 07:56:13
Zasto?

stvar je jednostavna ...
led se pravi od obale ka vodi ali se i odmrzava po istom principu od obale ....dakle problem će nastat kad obala otpusti ove gromade leda....hvala
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Gledam na hidroinfu da će doći bar metar i pol ako ne i više u narednim danima,ako se krene kidati od obale bit će čupavo

maverick

Da , porast bi trebao pokidati...tako je bilo zadnji put...e sad...sve je moguće...priroda je to...uvijek je nepredvidiva...ja se nadam da ce sve biti ok, ali isto tako sam se i nadao da nece zalediti ...ali jbg  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Šokre

Citat: šajzika  u Siječanj 12, 2017, 07:12:07
@sokre
Ma nekako imam dojam da je najgore proslo pa me malo zacudilo kak ces sad vadit a nisi prije svih velikih minusa izvadio.
Vidim tri dana u plusu, pa opet steže minus, a do kada ce tko zna, sto kaze Mario, priroda je to.
Nisam ga na vrijeme izvadio nadajuci se da nece bas toliko leda biti, a i dojadilo svaki dan do čamca, nije bas u idealnom položaju zaleđen, tako da mi ne da vrag mira, pa ga obilazim kao ženu u rodilištu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja sam skinio motor...primaknio ga uz obalu...i sad je tu gdje je ...mada bih bio najsretniji da je kod kuće

ht

Ja sam isto skinio motor,čamac navučen na obalu na ušću i konačno "no sikiriki" za razliku od prethodnih godina kad sam uvijek imao nekakve drame s njim  :headbang:

šajzika

Citat: maverick  u Siječanj 12, 2017, 12:19:18
Ja sam skinio motor...primaknio ga uz obalu...i sad je tu gdje je ...mada bih bio najsretniji da je kod kuće
Ti si me najvise i iznenadio. Ocekivo sam da  ces na prikolicu nabacit camac i prst u uvo i fickat
Audentes fortuna iuvat

maverick

Jbg kad je smuđ dobro radio  :uf:

nele01

A mene ste  :whip2: :whip2:sto sam digao camac. Ajde jednom i ja da ispadnem pametan

nekinho

Pametni uče na tuđim greškama, a oni drugi na svojim  :stripii: