Favorite

Autor genjura, Siječanj 07, 2017, 16:06:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Prešareno to meni
Ok, volim i ja fast štapove, navikao sam na njih i pašu mi, nisam tip za one špagete.. Imao sam i par xfast po deklaraciji, pa iako nisu bili armature, to mi već manje odgovara.
Osobno, nekako mi najbolje regular fast do fast.. Ostaje mi onaj aspro 7-28 u prvoj postavi do daljnjeg, za "pojačanje" sam još u dilemi, išta ili ništa

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

Neki Sky line je kod mene... Favorite, valjda :sha:   ..230 cm na 10-35... kratko neko vreme unazad mlatim s njim..  Tako, fore radi... oštar je, ruska ta škola štapova- tu spada, rekao bih...

Nemam merilo, piše da je extra fast... "Men" se čini da je samo fast... možda grešim... Bacakao sam glave od 10 do 15g i SSR- 7cm, lepo to sve izgleda... Kontrice fine, sa tim borbenim smudjarcima i tankom strunom ima uživancije prave... Nemam nekih zamerki za štap iz te cenovne kategorije osim da me malo žulja izmedju prstiju dok držim... Verovatno je to nešto do mene...

Kratak je to period ali onako, pristojan štapić... Kad bih podesio neke senzore u glavi, verovatno bih mogao pecati sa njim! Ništa tom štapu ne fali... :hi:

Ervin

Složio bih se sa tobom SMT, pre će biti fast nego ex. fast. Posedujem Skyline 2.1m do 30g sa siromašnijom opremom (čjtaj:bez torzita) već nekih godinu dana. To je po meni sasvim ok za džig, ali još bolji za voblere, površince i kojekakve neotežane gluposti protiv baseva.
Creed je već sasvim druga priča, praaavi džigeraš. Puno sam pecao sa malim 2.32m do 21g, a mislim da sam i fotku stavio tu negde u nekoj drugoj temi. Osetljiv, fin, a ima jaku kičmu i u stanju je da se izbori sa krupnim ribama.
Oba su mi extra, samo im treba naći pravu primenu. Nisu skupi, a dobije se puno!

No, ova dva štapa su mi igračke od prošle sezone. Ove sezone ima druge novitete iz soške, ali pisaću o njima u drugoj temi, nije im ovde mesto.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

miha

Dali ima nekih modela oko 2.52 cm..... 2.55cm...

Ervin

Ima, evo ovde možeš pogledati. Ovi 842 su 2.54 m. A ima svega što se tiče težine bacanja...

https://eurofish.rs/index.php?_route_=stapovi/varalicarski-%C5%A1tapovi&sort=p.model&order=ASC&page=2

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

SMT

Imam novog exista, ne treba mi... niko neće da ga kupi... imam i za njega neku skupu strunu... jbt, stoji kao u muzeju... Istece rok trajanja svemu...

Imam dva GL i ukapirao sam da mi je to optimalno...i nemam pojma sta bi sa trećim štapom...

Razmišljam da na skupu mašinu i strunu pridodam taj Creed u narednih mesec dva...

Da napravim neku kombinaciju kao bućkuriš... to još nisam imao... i da krenem sad s jeseni da to stavim u promet... Smeta mi tu po stanu, zapinjem za tog exista... A nešto mislim da nabavim st croix legend, da probam malo... Ta pluta mi nešto bzv

Exist i Creed, a!?  :stripii:

Aj videćemo...

ossa

Kod mene je stradic na creedu. Ali ne stize na vodu.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

To je prava kombinacija u svakom smislu... Cena- kvalitet i vizuelno pogodjeno ako je to nekome bitno ( ako je beli stradic)...

ossa

jednom ću možda slikati ako se setim...  :uf:
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Juce sam malo pecao po You Tube i naišao na ovo... Ne izgleda loše...

Favorite Black Swan

Kažu da su koristili najbolje karbone od kojih se prave japanski štapovi...

Nisam bio lenj, zvao sam uvoznika( Eurofish) jer me zainteresovalao! Ovako mi to mat crno deluje moćno, minimalistika i svedeno... Priča je sledeca, imaju trenutno neke UL modele... MH, H, HH dolaze za dvadesetak dana... Cena je spram reklame 350-400€, čini mi se...
Ako je to ta klasa štapa, (visoka) ne može cena biti ni manja!

Nemam neko iskustvo sa Favorite štapovima osim ovoga iz radnji i malo sam otpecao sa sky Line...

Onako, dopada mi se taj pristup izrade stapova... ja sam i dalje u potrazi za nekim MH modelom...

Svakako je dobra priča da se može pogledati, kupiti u radnji... Favorite štapovi osim uvoznika dostupni su i u mnogim drugim radnjama, čini mi se cena ista!

Nisam zagledao sad dužine, težine stapova... Pretpostavljam da će tu biti sve sto nama sada treba, da su u trendu ovih "modernih" stapova...

Thechoki

Thechoki

Tezine stapova su neverovatne!

dravski pecaros

Citat: SMT  u Studeni 14, 2023, 09:36:08 Juce sam malo pecao po You Tube i naišao na ovo... Ne izgleda loše...

Favorite Black Swan

Kažu da su koristili najbolje karbone od kojih se prave japanski štapovi...

Nisam bio lenj, zvao sam uvoznika( Eurofish) jer me zainteresovalao! Ovako mi to mat crno deluje moćno, minimalistika i svedeno... Priča je sledeca, imaju trenutno neke UL modele... MH, H, HH dolaze za dvadesetak dana... Cena je spram reklame 350-400€, čini mi se...
Ako je to ta klasa štapa, (visoka) ne može cena biti ni manja!

Nemam neko iskustvo sa Favorite štapovima osim ovoga iz radnji i malo sam otpecao sa sky Line...

Onako, dopada mi se taj pristup izrade stapova... ja sam i dalje u potrazi za nekim MH modelom...

Svakako je dobra priča da se može pogledati, kupiti u radnji... Favorite štapovi osim uvoznika dostupni su i u mnogim drugim radnjama, čini mi se cena ista!

Nisam zagledao sad dužine, težine stapova... Pretpostavljam da će tu biti sve sto nama sada treba, da su u trendu ovih "modernih" stapova...

Evo baš gledam dolaze u trgovinu blizinu mene ti štapovi a morati ću otići uživo viditi i opipati  :baba:

SMT

Pa ajde,  bratić... baci neku fotku eve i blanka izbliza ako budeš držao u rukama! komentar neki...

Meni je ta mat crna boja za štap lepa, ali je nezahvalna, sve se vidi...

Stvarno su pero lagani! Za exista, vanquisa...

Deluje mi to sve vredno pažnje!

Meni bi bio zanimljiv ovaj 772 MH na 232 cm... jbt, 90g "težak"...

dravski pecaros

FAVORITE BLACK SWAN

Top model iz Favorite-a. Super lagani i extra brzi štapovi vrhunskih karakteristika i najkvalitetnijih materijala....

Štapovi su opremljeni Titanijum Fuji vodilicama s Torzite umetcima.

Za blank štapova odabran je najbolji omjer različitih visokih modula karbona, a osnova je Toray T1100G koji je ranije bio dostupan isključivo za Japan. Ovaj karbon je 30% jači od ostalih jednake modularnosti. Stoga smo mogli upotrijebiti više karbona visokog modula 40-46 TON za blank bez žrtvovanja čvrstoće.

Dostupni modeli:
2.32m/6-24g (težina štapa 85g) - 362,00€
2.57m/10-36g (težina štapa 103g) - 362,00€
2.57m/16-56g (težina štapa 109g) - 400,00€
2.57m/24-84g (težina štapa 134g) - 450,00€
2.57m/40-120g (težina štapa 147g) - 450,00€

Na izražene cijene odobravamo 10% promotivnog popusta !!!