Favorite

Autor genjura, Siječanj 07, 2017, 16:06:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

klenčuga

https://spineri.com/black-swan/

Evo i kratak tekst o crnom labudu...

Gogica

BSWTS1-772M   2.32   Medium   6 - 24

Mozda za neko zezanje sa bolenom...sporanj/vobler i smudj u vecernjim satima?

Malo me jedino strah ove gramaze, da to nije malo previse njezno? Vec vidim scenu u camcu di ga stavim negdje i kvrcnem  :violent1:

Ali mi se bas svidja sto nije dobar znak  :uf:

dravski pecaros

Proces proizvodnje

SMT

Oto,

Ja tek sad vidim da si se ponovio... Koji si to uzeo BS? Zašto? Jer ti ono beše imaš Aspro MH i H? Napravi mi malo paralelu... jbt, kakvu masinicu staviti na te stapove od 90-100g!?

Pitam iz razloga, zato sto sam ja u potrazi za MH štapom... Hoću da na H i HH dodam i MH...tražim da ne bude GL, a meni to teško ide...

Ja negde mislim da je MH kod GL "jači"od MH Favorite(sl dužine-tb) ... Taman me ispraviš ako grešim...

Usput čestitam na ulovu!

oto

Hvala.
Sramota me reč, ali Aspro 792H je otišao od mene skoro bez ispaljenog metka (iako sam rekao da je to to). Vrhunski štap, sve ono što sam zamislio, 772MH na steroidima ali da ne tupim opet o mom teniskom laktu,jednostavno s kompletom od cca 360-370gr mene je nakon tri pecanja lakat ubijao. Dođem s pecanja, mažem lakat, pijem brufene i radim vježbe za lakat da bi sutra mogao opet, zajebi radnju. Tako da sam zamijenio Aspro 792H za BS 772H. BS 772H je slične debljine u vrhu, manjeg konusa, tanjih zidova i samo 100gr težak. Otvara se manje nego Aspro na ribi. Jači od Aspra 772MH, čini mi se slabiji od 792H ali to mi je teško reč obzirom da je kratko bio kod mene. Ne bih mogao više reč dok ne prođe barem pola godine i nanižem ulove ili ga polomim, ali štap je jako specifičan.
Stavio sam Exist 3000d koji sam već imao.
Kolega ima BS 852MH,radio s glavama do 18gr. Ulovio smuđa od 5.5 i soma 8kg, prezadovoljan je.
Osjetljivost ista kao i Aspro.

SMT

Zajebavas se, mislio sam da si ozbiljan... :stripii:  :hi:

Ma super... Drago mi je sto si se ponovio! Treba probavati, novi štap- nova motivacija i "glad" za ulovom...Meni ti BS stvarno lepo izgledaju i nestvarno lagano! I jeste za exista... Bravo!

Ako negde budeš u prilici protresti taj BS MH 772, podeli to ovde...  u usporedbi sa tim Asprom MH...Lenj sam da idem do Bg, verovatno bih ga odmah i kupio da se ne vozam džabe...

Ako budeš nešto ružno sanjao, pošalji taj Aspro MH do mene... Važno je da je tu izmedju nas na forumu :stripii:  :hi: ...

oto

Baš da se zajebavam, iz šupljeg u prazno. Internet ribolovac jbg, hehe. Možda se netko od mojih ponovi s tim 772MH , šteta što se ne može pogledat u trgovini. Ali večina ribolovaca koje znam ni ne gleda štapove ispod 250cm.

SMT

Guraj samo i bistro :hi: ...

Kad otpecas neko vreme, podeli još utisaka... oni su lepo upakovali taj štap, vrh materijal, podigli i cenu... Reklo bi se premium proizvod...

Mene su ti stapovi bas zainteresovali... Drago mi je da su se pojavili na forumu i na vodi...

Pecaj, pa te slušam dalje... Favorite vs GL...

oto

Mislim da je 5komada prodano u zadnjih 2,3 tjedna. Mene živo zanimaju utisci drugih,pa ako ima neko od forumaša neka podjeli iskustvo. Sezona velikih smuđeva je počela, nadam se da ću ga i na jednom 85+ probat. Iako me takvi već par godina izbjegavaju.

SMT

Kako ti je seo taj IPS rukohvat?

oto

Dobro si rekao, stvar navike. Udobniji mi je ipak za nijansu na Aspru.

SMT

102%...

ja se nisam mogao navici na rukohvate na GL, debeli mi bili.

Sad mi ovi tanji, "beže" iz ruke...

Sve je to ok, ako radis sa jednim štapom... Ako menjaš u ruci u toku jednog ribolova, malo tanji, malo deblji, mene bar pocinje da nervira...

Ko bi nama ugodio :stripii:  :hi:

Ervin

Čisto malo da se pohvalim...  :toothy9:

Sent from my 23117RA68G using Tapatalk

SMT

Bravo!

Ja ih gledao danas u radnji, stvarno su elegantni... Drugar kupio taj MH, sano onaj duži... Meni se onaj HH najvisecdopao za Dunav...

Ervin

Ja sam se baš lomio između M i MH na 2,32m, ali ode sve na finjaka. Što sam matoriji, sve više se palim na slabije štapove. Midlife crisis, šta ćeš...  :toothy12:

Inače tu je baš napravljena ogromna razlika, taj skok sa M na MH je ozbiljan. MH bih slobodno mogao svrstati u klasične smuđaroške štapove koji odrađuju džig glave koje su najviše u upotrebi (verujem da je taj opseg od 10 do 30g). Dok je ovaj M, koji sam uzeo, ipak malo finija sprava ograničenog dometa što se tiče težine varki, ali istovremeno jako zanimljiva lagana alatka koja može da se izbori sa ozbiljnim ribama.