Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ima svega... i blagih i jakih staza... Iako je vreme debelih smudjeva, prednost u ovom periodu dajem ovom sportu... Za mene sport No1, imam tu (ne)sreću da sam iz ravnice pa konzumacija ovoga koliko mogu stići... Adrenalin u velikoj količini je prisutan, aktivan odmor...

Čist vazduh, dobar apetit... Loži se vatra, kuvano vino...

Proizvodi iz ravnice leče...

Danas je -10, vetar ubija, magla ali skijati kao i pecati se mora...

Neprijatno i za sinuse, probija kroz kosti, pa češći predah u biblioteci...

P.S...

Tunjo,

Mislim da se sledeći vikend vozi svetski kup u Zg, na Slemenu... Marsel Hirser i Svindal su se povukli, ja sam spreman kao zapeta puska, slobodno me prijavi...  :stripii: :stripii: :stripii:

retfala

Hehehe...prvo te na sajam nautike vodim...

alex7777

Sad smudjeroni udaraju na dunavu  :stripii:

ljuska

pajdo77

Rukavice i naočale moje,ostalo nek uzme tko hoće  :stripii:

TonyC

TonyC

maverick

Pazi da se ne slomiš...ima posla kad se vratiš :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Predivan pogled na planine, naročito Ljuski. :smjeh:

SMT

Još malo nizijskih priprema,  pa ćemo napasti... Nisam dugo prolazio ovim stazama, nekoliko km peške kroz šumu...

majstor

Šutnula me gripa, mada sam se cjepio. Iovako lovim samo grane. Imao vremena pa sam osnovao fb grupu Ribolov u Križnici. Molim da dođete i date svoj doprinos radu grupe. Hvala.  :hi:

SMT

Od danas sam u ovoj temi... Neko vreme... Čamac ide napolje, malo da odmori...

Kabina postaje mala... Nisam ni znao koliko varalica imam... Preterujem... Treba jedan ozbiljan godišnji popis uraditi...

mossi

Ja ne znam da li treba da kažem da uopšte idem na pecanje.. bio 2 DVA puta ove godine..  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :crybaby2: :crybaby2:

maverick

Stoinu puta sam rekao, nije svaki dan pecanje sve...mjenja se to...nekad drzi jace nekad slabije....uglavnom osim pecanja tu je i nautika kao dio toga...kolekcionarstvo ribolovnog pribora.... :stripii: Uživam u svakom segmentu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Jesen-zima definitivno je za mene stanje mirovanja i zato sad čekam da Drava ode koji stupanj gore a onda fider,plovak,nitko sretniji od mene. Onda idem i dva puta dnevno i tako dok opet ne dođe jesen. Kada zbrojim te moje izlaske nakupim ja toga tjekom godine samo što nisu ravnomjerno raspoređeni.