Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Pozdravljamo celu  ekipu sa foruma... Sinoc smo imali “kišno veče”, nije se moglo izbeci... Riba je slabo radila, smudja ovde nema, probavali smo pastrmke... Izgleda treba odložena kontra...

Stepa

Jovane jbga ovaj put ženski lobi je bio jači  :takoje: bit će prilike da i Kopaonik posjetimo :occasion14:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Mada smudj na Dravi radi fino...danasnji sunčan dan sam iskoristio za bicikliranje...Nekako kako ide lijepo vrijeme i kako dolazi mrijest vise se okrecem nekim drugim stvarima a pecanje krece poslije prvog maja...ustvari ovisi o majskoj vodi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Neki dan mislim da smo se mimiošli ja prema gradu ti prema mom selu, al nisam siguran ako si to bio ti onako zamaskiran i pola tebe ostalo, teško mi za prepoznati, jedino bi rekao po crvenom biciklu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Čekam to proljeće ko ozebo sunce nakon ljigave zime i eto šta dočekam. Cjelo proljeće kiša iz dana u dan i polarne temperature. Sad evo i ljeta ali Drava do prozora. prije sam imao u tjednu više izlazaka nego što ih imam ovih prvih šest mjeseci. Po zimi na vodu ne idem jer mi je naravno zima i koliko ću izlazaka na vodu ove godine nagrecati? Sad gledam opet Drava dolazi gore,dakle i ovaj mjesec zahebi. Moram si naći neki no1 hobi a pecanje će biti rezervni,nema ovo smisla više.

silure

ni meni ne pase ova voda ali veseli me da ce ribi dobro doci

Kugla

Pretrage, pa pretrage, posao , pa posao i nikako na pecanje  :crybaby2:

maverick

Šta ovi rade to majke ti...sondiraju te  :uf: ili prate da vide kad se uzbuđuješ

Kugla

Ovo drugo susjed  :stripii: sutra još ergometrija i eto me jedan dan na kavu  :ok:

SMT

Ako se ne slomim, vraćam se u igru...

Do tada veliki pozz ekipi sa foruma od mene i mlade nade...

majstor

Radije bi na skijanje nego na ergometriju.  :stripii: :stripii:

SMT

Kopaonik... oko 50 km staza, odlično pripremljenih...

Nemam go pro, pa evo ovako malo...

Kugla

Lijepo, nema gužve, staze ok, lijepo blage baš kako treba, nažalost koljeno mi je strgano i liječnik rekao da više nema skijanja  :crybaby2: