Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Bas me čudi..od tebe se očekivalo da izmedju cajki i pecanja izaberes pecanje 😂😂  A jedva cekam da istrčim na neko ozbiljno pecanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ne idem nekoliko dana na Dunav...

Ovde stanje redovno, temperatura -20C, vetar 100 km/h, sneg 2 m... Riba ima, trebaju stapovi jače gramaze...

maverick

Ako ti jeki problem s ribama...mozemo ti doci pomoci i donijeti jači pribor  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pazi da ne izleti neki medo iz te šume

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Citat: maverick  u Siječanj 03, 2019, 13:40:28
Ako ti jeki problem s ribama...mozemo ti doci pomoci i donijeti jači pribor  :stripii:

:stripii: :stripii: :stripii:...

Sad ništa male glave i fin pribor :rofl2: :rofl2: :rofl2:

:icon_thumright:

No

:uf: Maloprije sam pogledao vodostaj Save  :BangHead:
Uz ove okolnosti, bolje bi bilo da nisam.

Tamo gdje treba, odličnih 40 cm.

Pred očima mi zelenilo vode, čujem šum pataka što prestravjene nekud jure, vidim vrh štapa, u kućici na obali vatra pucketa,a mi u čamcima prkosimo hladnoći.... 

Nigdje na obzoru ničega.   :BangHead:

Kod kuće sam.
Ono bijelo vani propadiva, hladno je.
Kolega s kojim inače idem u ribolov, u ovim trenutcima je u lokalnoj bolnici na čengelama, operiraju ga.

E je nam krenula godina...

:angry1:   :BangHead:

SMT

Hteo sam ali ne idem danas, uslovi... Iz “dnevne sobe” ću ispratiti sve akcije...

maverick

Mi smo krenuli jučer, čamac smrznio...drikeri na ceradi zamrznuti....lokot smrznio...vratili se u "podrum" ...kafica... sokić i tako to...

pajdo77

Ja nisam bio od 31.12. Prošle godine i ni malo mi ne nedostaje. Nit me hebe što ne pecam nit što ne cvokoćem. Bit će vremena.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Ne idem... Cekao sam Stepu jutros na startu, nije se pojavio, tako da sam imao lagano zagrevanje...

Jel ga neko video?

ljuska

SMT

Kopaonik... Nije kao na Dunavu ali se snalazimo...

maverick

Mislim da ti ne treba biti žao  :ok:

mlb

rj

Citat: mlb  u Veljača 16, 2019, 20:18:28
uuuu Jameson  :love10: :love10:

pošto ne cirka tipujem da kao svaki dobar trgovac ima ograničene količine Jamesona na lageru....cijena ...sitnica
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom