Nisam bio/la na pecanju

Autor No, Siječanj 21, 2017, 21:24:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hranki

maverick

A sta reci...za mene je ovo vrh ponude koju čovjek može uzeti od života... :clap2:  sve manje imam takvih trenutaka i obećajem da cu to promjeniti...i reci Anti da ide kući  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

hranki

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Danas zavrsio flos...tj onu prikolicu...Spustio čamac...Znaci sutra treba da nadjem odijelo i one tople čizme...Varalice sam pronasao...colu i pelin pripremio...kontam da za dan dva budem kompletan za na vodu  :stripii:

Kugla

Bome su se lijepo odmorili, svaka čast, zar nije bilo neko mjesto viška ?

šajzika

Citat: Kugla  u Studeni 14, 2024, 15:57:16 Bome su se lijepo odmorili, svaka čast, zar nije bilo neko mjesto viška ?

Ma bilo je druze mjesta ko u priči. Bar jos 3 covjeka stala. Mene su zvali ali sam se uz zahvalu ispričao   morao sam raditi. Mozda sljedeci put.
Audentes fortuna iuvat

hranki

maverick

Citat: Kugla  u Studeni 14, 2024, 15:57:16 Bome su se lijepo odmorili, svaka čast, zar nije bilo neko mjesto viška ?

Ne moze mi druze s njima...oni furaju tamo zdrav zivot...nema cuge, nema ugljikohidrata...nema nista masno...lože se na sirovu prehranu...voce i te fore...bolje nam je kuci  :stripii:

pajdo77

Moj pokojni djed Đuro je rekao 'zdrav život nije nikakav život'. Dok možeš popit i pojest te nešto poderat to je život,ostalo je vegetativno stanje. Pametan je bio taj moj djed.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

hranki

kad morate radit :clap2:.sve ja bilo samo ne zdrav život :hello2:  :occasion14:  :stripii:  :flasica:

maverick

Znamo mi to...samo je lijepše kad ti to napišeš  :stripii:

Kugla

Tako nas i treba kad ne pazimo na klopu, pa se ne uklapamo, a ni pelin i ostal edelicije nam nisu strane :crybaby2:  :uf:

No

15 dana nisam bio i još najmanje 60 dana neću biti na pecanju.
Trenutno završavam rakiju od jabuka i odlazim u Norvešku, ali kada se vratim, sjediti ću u čamcu na Savi i čekati šarane, varat ću somove na gumene varalice, sjedit ću u čamcu i onako uživajući u suncu bez veze...  :ok:

Biti će to proljeće za pamćenje

Do tada, trpit ću čari zime na sjeveru.

Norveška- daljina, putovanje, avioni, ljepota, snijeg, led, hladnoća, rad, novac, red... ali uvijek sa spoznajom kako je toplina, život, zabava i srce znatno južnije.

Bit će mi čast pratiti, odozgor, vaše postove, doživljaje i ulove.  :bye:

SMT

Citat: SMT  u Veljača 16, 2025, 10:22:53 Ja nisam u Norveskoj ali mi nesto bilo hladno kao da jesam... Nema zime, samo lose opreme!
Zavrsio trening, nema moto GP, ne pecam, ne vozim motor, ne radim... za istalo sam star :hi:

Da nesto slazem varalice po kutijama, a nisam na vodi, ne da mi se...

Pijem trecu kafu u 10h... propast od dana... Imam jos vremena da upalim auto i krenem :hi:

Sent from my iPhone using Tapatalk