Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 8 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Baka..srce je srce..bez obzira na materijal od kojeg je izradjeno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Harley

Living your dreams, do not dream the life

mossi

Ko još ima ovaku vagicu? Ili bolje pitanje ko još nema?  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

majstor

Izgleda da sam izlapio, jer to ne trošim, mada da počnem sigurno bih ulovio nekog zmaja. Nekad je rekli hebeš čovjeka koji nema 100 kila i 1000 e u đepu,a sada... :sha: 

mossi

Majstore, te vagice su poenta priče.
Pre par godina postale su hit medju nama pecarošima pošto su izuzetno zgodne za merenje raznih lakih i sitnih picaboca.
Čak je i mi interno zovemo "narkomanske".
A da ne kažem da sam na tom poslednjem druženju doneo jedno 5-6 komada ..  :rofl2: :tongue3:

A model sa fotke je upravo inkriminisani!  :glasses9: :stripii:

Obožavam tu vagicu. Možeš precizno izmeriti kopču, udicu, male jig glave ... ta svašta nešto!  :takoje: :ok:

majstor

Jegiba Mossi - ja mislio da je mobitel.  :eek: Ja to radim odokativno, pa koji gram više ili manje. Zato tako i lovim. Narkomanija na vagice me ne zanima- ja odmah u venu.  :stripii: :stripii:

majstor

maverick

DIDAPATAK

Citat: mossi  u Veljača 23, 2017, 08:42:59
Majstore, te vagice su poenta priče.
Pre par godina postale su hit medju nama pecarošima pošto su izuzetno zgodne za merenje raznih lakih i sitnih picaboca.
Čak je i mi interno zovemo "narkomanske".
A da ne kažem da sam na tom poslednjem druženju doneo jedno 5-6 komada ..  :rofl2: :tongue3:

A model sa fotke je upravo inkriminisani!  :glasses9: :stripii:

Obožavam tu vagicu. Možeš precizno izmeriti kopču, udicu, male jig glave ... ta svašta nešto!  :takoje:
:ok:

..i moje i Pajdine ulove  :stripii:
.. :baba:

majstor

I moji su ulovi za tu vagu. Moram je kupiti. :crybaby2: A prošle sam godine ulovio Amura kojeg vaga od 25 kg nije mogla vagnuti, pa sam kupio 5o kg. Sad opet kupuj pribor. :BangHead: :BangHead:

nele01

Jednom prilikom na jednoj veceri, jedan iskusni ribolovac sa mnoogo upecanih velikih somova, objasnjava kako on udara duplu kontru, kako ga zamara, kako dril zuuujjuuu.......itd., i pita a Vaša iskustva, a na to jedan od mlađih kolega koji voli da odvoji duh od tela, odgovara mu:
Znaš šta ja zapalim džoint, odvrnem dril, i pustim ga nek ide u PM,....., a nas jedno 30 svi pod sto  :stripii: :stripii: :stripii:, a taj majstor gleda ga sav izgubljen, i kaze: pa moze i tako. :stripii: :stripii: