Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 27 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Imao davno peglicu  :uf:, ajme kum i ja kad smo htjeli sjesti u nju vrata nismo mogli zatvoriti, ajme kad se sjetim  :stripii: :stripii: :rofl2:

maverick

Moj prijatelj sličnih gabarita je vozio peglicu ali s izvadjenim prednjim sjedalom... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Citat: maverick  u Siječanj 03, 2016, 16:15:47
Moj prijatelj sličnih gabarita je vozio peglicu ali s izvadjenim prednjim sjedalom... :uf:

Znam još jednog povećih gabarita koji je vozio peglicu po Osijeku a sjedio na zadnjem sjedalu

ibro dirka

Hahahaha kako leti pegla. Sjetim se osnovne škole kad smo nas 4 skupili svaki 100 kn i kupili peglu. Preživila je 2 dana. Al smo ju ganjali...puko most i kupio ga jedan momak sa juga 2 također povećih gabarita ali nije dugo ni kod njega zaživila...

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

alex7777

JA SAM SE POKIDO SAD MALOPRIJE  ako ce link radit tu nadam se da hoce  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

alex7777

Citat: šajzika  u Siječanj 06, 2016, 21:29:29
Kaze grijala je ruke

hahahahahaahah a kak je lik odma po gasu ovaj sto je snimo h buahahahahaha :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Mariorhr

Ne znam zašto al opet me peglica spopala  :stripii: :stripii:

pajdo77

Prijatelj mi prije puno godina položio vozački i prvi auto peglica pred kolapsom,potrpo ženu i dvoje sitne djece i juriš na more. Kaže da je sa peglicom napokon upoznao državu. Sve vidiš jer brzo ne možeš ni da hoćeš,stani svaki čas što da se djeca protegnu što da auto odmori pa usput malo gledaš okolo i gledaš gdje si. U ovim sadašnjim autima samo po gasu dok ne stigneš do mora ili do prvog restorana sa janjetinom. Ima tu i istine. :hi:

Šokre

Citat: maverick  u Siječanj 05, 2016, 22:33:06
:stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
stara fora, jos iz vojničkih dana al pali uvijek. Nedavno smo mi cijeli head and shoulders na kolegu potrosili, na gradakim bazenima a ovaj jos ne znas gdje je dlakaviji, na glavi ili na leđima.

Mariorhr

kawasaki

Brzi od Bolena.