Smiješni linkovi i slične zanimljivosti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:39:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Na more idem samo zbog obitelji - čitaj ako mi uzmu unuke duže od tri dana. I to več par godina privatno kod prijatelja koji ima vikendicu na samoj plaži. Ima kajak, prednji dio je u moru, zadnji u dvorištu. Svake godine zove - nemam srca odbiti ga.  :stripii: :stripii:

Harley

80 % ljudi u HR ima nekoga prijatelja kod koga ide na more, cijene se dižu jer je velika potražnja,  zakon trgovine, obišao sam cijeli svijet, samo su Karibi ljepsi od Jadrana sa nase strane, najgore more gdje sam se kupao je Indijski ocean i Miami, da i Dubai, pjesak i na plazi +50. Nisu ljudi glupi idu gdje je najbolje.
Living your dreams, do not dream the life

mossi

Citat: Harley  u Lipanj 13, 2019, 08:43:49
Dostigli smo vrh u svjetskom turizmu, u Rovinju sigurno, hoteli sa 5 zvjezdica, najbolja marina  na Jadranu, prelijepo sve izgleda, ja sam za to dok ima zainteresirani treba drzati cijenu.
U hotelu Grand Park 2 kave i pivo (buzetsko, nije loše) 160kn.
Jbg i na trgu Svetog Marka u Veneciji je kava 8-10€

Kafa na trgu Svetog Marka ide i do 15e ako je veče i svira bend.

Ali kafa na 30m od mosta Ponte di Rialto, hladovina, dobra usluga .. 2.5e.
U suštini skoro na svim mestima osim na tom njihovom ćelavom trgu kafa ne prelazi 2,5-3e, a može se popiti i za 1,5e.

Ko voli i može sebi priuštiti kafu od 15e..  :hi:

Što se tiče .. mesta na plaži najskuplje popodne sam proveo na jednoj plaži u Nici..
Za nekih 3 sata za dve osobe oko 50e..  :glasses9: :BangHead:
To smatram rekordom svoje gluposti.. i nikad neću prežaliti te pare, a bacio sam ih baš dosta i na svakakve gluposti.  :icon_scratch: :toothy12: :uf:

maverick

Auuu,pa ti sine puno propuštaš, pare da se troše... :stripii: :stripii: No,šalu na stranu....uvijek se nesto plaćalo ako ima vise zainteresiranih....Što se tiče hr turizma....deru dok mogu,da li ce tako biti i u budućnosti...mislim da nece,ali to sam mislio i prije par godina a danas je sve samo duplo skuplje  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Najskuplju Novu godinu sam dočekao u nekom hotelu u slovačkim Visokim Tatrama. Bilo je malo snijega pa su Njemci masovno otkazali doček. Nas pedesetak u ogromnoj sali, muziku otkazali i svirale ploče. Pustili pjesmu od Ivice Šerfezija koju mi nikad nismo čuli. :sha: :eek: :takoje: Žena padne na skijalištu pri prvom spustu i povredi koljeno. Kao i Mossi, i danas kuka za novcima koje smo dali za doček.  :stripii: :stripii:

mossi

Ma nisu to neke pare, ali su zato vrlo glupo utrošene..   :uf: :stripii: :stripii: :stripii:
Za manje od 3 sata .. za ništa na plaži ..  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

To je bio naš prvi boravak tačnije prolazak kroz Nicu, imali smo samo jedno spavanje i bili smo umorni.
A baš nam stalo da se malo osvežimo .. a plaža sranje na kvadrat.

Hebiga .. ima se može se!  :clap2: :stripii: :rofl2:

majstor

Mi smo dali za doček cca 250 e za dvije osobe u vrijeme kad je tamo u restoranima obilan ručak bio 3 Eura.  :eek: :takoje:
Koliko sam novaca potrošio na razno-razne gluposti, bezveze, to mi i nije neka pušiona. Samo je jedna Nova godina.  :smjeh: :baba:
U pravu si - imalo se.  :uf: :stripii: :stripii: Ma ima se i sad.  :rofl2: :rofl2:

alexdja

Slažem se s Mosijem, Nica, plaža kao na Adi Ciganliji, milion ljudi, nikakva posebna lepota ili sadržaj, a deru...

O Kanu je tek suvišno trošiti reči o cenama,  ali je bar mnogo bolji izbor lepših plaža i lepša je voda i ambijent...

Dok recimo, u Monte Karlu, uzeo doručak za nas troje po ceni kakvih ima i u Beogradu i ceo dan bili na plaži tog restorana, stolice suncobrani, bez plaćanja, ko bi rekao...

Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

smudjoslav

...Nisam bio u Nici, nisam bio u Kanu, nisam bio u Monte Karlu... Gde sve nisam bio jbt... :stripii: :stripii: :stripii:

majstor

Citat: smudjoslav  u Lipanj 14, 2019, 10:25:56
...Nisam bio u Nici, nisam bio u Kanu, nisam bio u Monte Karlu... Gde sve nisam bio jbt... :stripii: :stripii: :stripii:
Ni ja nisam bio tamo gdje nisi ni ti bio. Izgleda da više nismo bili nego što smo bili. Ja sam prestar za putovanja svijetom - krajnji domet mi je babin kuk.  :uf: :sha: :eek:  :baba: :smjeh:

alexdja

Citat: smudjoslav  u Lipanj 14, 2019, 10:25:56
Potrpaš porodicu u auto i na putu do Španije i nazad...

Malo gde nisi bio...
       Nema više divljeg bučka. :no:

dravski pecaros

alex7777

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.