AluVu by Greys

Autor im84, Ožujak 09, 2017, 17:04:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Najbolje je nazvati. e-Mail je nekim ljudima strani pojam, ili ga jednostavno nenamjerno zaborave.
#foxrage
#fox_rage_fishing

Ivan Borojević

:hi: bio do  majstora Kale - vlasnik Alu Vu. Camaca ima naruceno, pravi po nacrtima i to je sve atestirano, znaci firma, nema vise iz glave kao samogradnja. Na njegovom linku ima broj i rekao je da se zove telefonom jer u radioni nema kompjuter. Vidim da u radioni - hali ima nji oko 6 da tamo rade. Znaci ima posla.

im84

Kod njega ni nije samogradnja, imam racun za svoj model camca. Hvala Bogu, i uvijek podrzavam ljude koji se unatoč užasnom parazitnom sustavu lijepe naše, trude i uspijevaju raditi, i proizvoditi.

Lucky - javi se majstoru, i vjerujem da ces uspjeti naci zajednicki jezik.
#foxrage
#fox_rage_fishing

Luckycarp

Budem još jednom provjerio, jer nisam našao broj na njihovoj stranici.
Hvala na pomoći! :ok:
Get allways a Lucky-carp

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

im84

Ovakvi dani su mi najljepši  :hello2:

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Ti si sine za psihijatriju  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

i ti imaš slike sa snjegom .... :stripii:

pajdo77

Meni se mobitel prehladio dok sam gledao ovaj video. Lijepo odeš do čike u bjelom mantilu,pokažeš mu snimak tvoje vožnje i on ti da šarenih tabletica od kojih ćeš se bolje osjećat a sve na recept.. Obriši taj snimak jer će stvarno doć ovi sa psihe po tebe

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Rap

Ma ti pajdo trebaš nešto za cirkulaciju :D

maverick

Citat: miha  u Ožujak 05, 2019, 19:38:20
i ti imaš slike sa snjegom .... :stripii:

Ali nisam rekao da su mi to najljepši dani  :stripii:

Citat: Rap  u Ožujak 05, 2019, 22:53:08
Ma ti pajdo trebaš nešto za cirkulaciju :D

Vješto izbjegava takve aktivnosti :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Nisam dugo popratio sve teme, pa nekim redom. Kupiš auto-prodaš auto, neznam... Ali kada je u pitanju motor i čamac, meni je to, onako - za pamćenje. Nakon skoro 4sezone (pecaroski dio od 6og do kraja 2og mjeseca), komplet je ''predan'' u druge ruke. Za to vrijeme nakupilo se preko 700radnih sati, mnogo uživanja, guštanja, brojnih riba, rekorda, kupanja, dogodovština, PTSP-a  :stripii: od ludog vremena. Sve u svemu vrijeme za pamćenje po najboljemu. Uživao sam svakog radnog sata sa Etec-om i AluVu čamcem. Sretno novom vlasniku  :hi: :occasion14:
#foxrage
#fox_rage_fishing

Gremlin

Kažu stari ljudi da se vlasnik čamca raduje dva puta, kad ga kupi, i kad ga proda.

A sad nam lepo priznaj kakav je novi čamac u pitanju ?

:stripii:

Gremlin

Pošto sam trenutno u proizvodnji alu čamca i skupljam ideje za bacanje žetona, prelistah svih 14 strana...i nema ni jedne jedine preživele slike...

I hoću da plačem  :crybaby2:

Shodno tome, molim Greysa da postavi nekoliko slika, ili da mi ih pošalje na pp.

:occasion14:

im84

Evo nekoliko slika, čisto da ima.

#foxrage
#fox_rage_fishing