Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..svratio kod mene na kuhano vino i sarmu  :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Blago onima sa Imax odjelima ili kako li se već zovu. Oni će za praznik moći roštiljati i na otvorenom :stripii:. ne može to sastaviti par dana sunca kakav bi bio red za kraj četvrtog mjeseca da si tica kos :violent1:

No

:dontknow: :dontknow: Pada li pada. Curi kiša  na sve strane.
Sve mi je jasnije da šarana mogu zaboravit u idućem tjednu.
Som i smuđ  :ok: ali šaran  :no:   

maverick

Ako ne stane bar navecer da odem na sat dva...nece biti dobro :pirate:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Isto i kod mene.. Išao juče okupati novu turu varalica i nakon sat-dva odustao "okupan" Nije uopće planirala stati do naveče.
Danas ljepše vrijeme ali pripreme za teren ne daju na vodu.. do idućeg vikenda mogu jedino "pecati" na internetu

Poslano sa mog LG G3 koristeći Tapatalk

maverick

Nije dobro....niti pecam niti bicikliram...moram naci neki novi hobi kad je ruzno vrijeme
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Nisam imao izbora...otisao u teretanu
..toliko sam se nabildao da sam jedva sjeo u auto...

Darko

:stripii:  :stripii: , promašio si temu , šajzika , de prebaci ovaj maverikov post u Viceve   :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Kad me vidis...uplasices se  :stripii:

šajzika

@darko
Ko i ono nase dogovaranje da idemo na pecanje.
Neznas ko koga vise laže :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Jesmo pecarosi ili ne...sutra nece padati pa cemo na biciklo

pajdo77

A hebem ti općinu i vremenu više. Gdje je to sunce,gdje je globalno zatopljenje? Pticu nisam vidio od početka osmog mjeseca,otišle selice al i ove domaće,zima im je. Kraj prozora prođe Sid iz Ledenog doba a deveti mjesec. Najbolja investicija mi Koperton. Kupio ga kad sam u prvom osnovne išo na more i još imam pola tube. Već je i ona curica na reklami postala prabaka. Hebeš ovo Slavonsko podneblje,ni ribe ni sunca.

šajzika

Ajde gundjalo staro radit nesto :stripii:
Fataj duxonov camac ili nesto. Sigurno ti skiper ostavio posla da se malo pokrenes :stripii:
Misli na tebe
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Jučer stavili ceradu i vezali ga za bent,sad može rast do bandera na šetnici. Hebe se tebi što ja cvokoćem,ti i na doček Nove ideš u sandalama,zicer su te ko malog umjesto čajem antifrizom kljukali :stripii: