Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Samo neka radi svoj posao :hi:
Da nam je vise takvih
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

najjači mi onaj od prije neki dan u novinama(policajac) što je založio pištolj u zalagaonici :stripii:,pa to nema nigdje :rofl2:

kobac

Citat: šajzika  u Rujan 22, 2017, 15:58:49
Ajd ne kukaj, sad vam plate idu gore :stripii:

Citat: maverick  u Rujan 22, 2017, 16:28:38
Tko ce s njim sad izdzati...obuci ce ga...dati mu vecu platu...nahebali smo

jojjj kad oni nešto najavljuju i hvale to neće na dobro izaći..
prošli puta su uzeli dobrom dijelu starijih i školovanih policajaca, da bi dali običnim policajcima i najmlađima  (koliko je to bilo uredu???), a sad tu istu priču priča...nakraju će onaj žvalo što je juče došao i visi po cio dan na mobitelu imati plaću kao i ja sa 20 i kusur godina staža..zvanjem i postavljenjem....neće me baš nešto motivirati kako mi se čini... :no: :no:

živi bili pa vidjeli...

No

:veryangry:      Ružan dan,ružno vrijeme. Vijetar ,kiša,hladno  brrr.

Nek se potroši ta vjetrometina do četvrtka,  :uf: a onda molim lijepo, par mutnih tihih dana bez vijetra,inače neće bit dobro.  :stripii:  :stripii:

maverick

Lezim u krevetu...zašuškan do očiju...Nemam namjeru micati se do ranih jutarnjih sati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Ustat ces se ti golube uskoro....trebam glavinjara :stripii: :stripii:

TonyC

maverick

:stripii: U 19 sati počinje ljevaonica...pozovite jos i Juru... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

No

Vani i dalje lije, liju li se glavinjare u ljevaonici   :tongue3:

vedro

Mora da ljevaonica radu , ali u  :pije:

maverick

Glavinjare i glave danas rijesene...sutra sidra...ako bude padalo jos jedan dan.....tko zna di nam je kraj  :stripii:

pajdo77

Hoće li možda još ove godine izaći to sunce? Vrijeme udri me lopatom,sivo,depresivno. :icon_puke_r:

šajzika

Sad smudj grize. Idi na vodu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Gledao sam onu prognozu za uspjeh u ribolovu,ima četiri zvjezdice :takoje:,meni trebaju nacrtat bar cijelu mliječnu stazu da nešto upecam...ako i tada :stripii: