Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

A propuha vani ajme. Može se komotno jedriti

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Jućer izgledalo kao smak svjeta. Sada se smiruje.  :ok:

alex7777

maverick

Nema zime...ručak pa idemo na pecanje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Siječanj 03, 2019, 13:41:07
Nema zime...ručak pa idemo na pecanje  :stripii:
mozes si mislit  :toothy9: koga lazes  :sha: sebe ili nas  :stripii: :uf: vijetar pirio ko na motoru cak ti ni kum nije iso na vodu  :rofl2: :uf:

maverick

Bio 4 sata...znaci...nemam riječi...sjeverac dere kao da je sudnji dan...temp plus 1...a sve mrzne...  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

maverick

pajdo77

Sve to jače kod mene počinje snjeg padat. Kad se sjetim koliko još mjeseci čekat do proljeća pa poludit.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Mrljati ce ovako cijeli dan...sve se gledam da li da odem na pecanje ili ne  :uf:

djel

Na vodu se uvijek stigne, prognoza je obećavajuća, a i Dunav se smirio

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fishing isn't a matter of life and death....
It's much more important

maverick

Taman za poslije ručka na razgibavanje s smudjevima  :ok:

TopMix

Citat: maverick  u Siječanj 05, 2019, 09:46:57
Mrljati ce ovako cijeli dan...sve se gledam da li da odem na pecanje ili ne  :uf:
I ja sam često u dilemi da li da idem na pecanje kad vremenske prilike nisu baš... a onda ako mi se desi pri ruci neka dobra  :flasica: , posle 5-10 minuta dilema nestaje, palim pravac na pecanje  :stripii:

maverick

Nisam...bas je ruzno...sad i neka kišica počela...sutra cu  :uf: