Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ervin

Inače pomažu, ali ovo je bio baš dug period, izuzetno jakog vetra. Dostizao je i 10 m/s, a talasi kao na moru.
Osim toga dosta njih je i izvadilo čamce, pa je rastojanje između ovih na vodi ostalo veće, te nisu bili lepo posloženi jedan do drugog, što je na kraju dovelo do toga da se ivice sudaraju...

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

madmax

Danas se ujutro budim, otvaram prozor, gledam nešto se bijeli, ne znam jel mraz ili malo snijega. Pitam svoje doma kažu mraz, ja gledam ništa mi nije jasno

pajdo77

Doći će sad južina za vikend pa će biti znatno toplije,12-13 u plusu

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

Bit ce to jedno veliko sranje ako ovi pogode prognozu (kako to obicno bude pogode kad nebi trebali) od sutra pa do 3.1 od 15-10stupnjeva svaki dan! Ode sve u krasni klinac!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Hebe mi se,ja imam Koperton od ljetos

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

madmax

Dunav mi pada, temperatura raste, što bi mi moglo u nedjelju smuđ na kedera s obale ili bijela na feeder s obale

marina1983

Nema loseg vremena , samo lose garderobe.
Volim da izadjem i kad je danima lose vreme. Mesta nisu napadnuta riba se umiri , zna da iznenadi .

miha

da oče stisnti na jedno -20 da sve zaledi da se ta riba malo odmori .... :stripii: :stripii: :stripii:
tostolobik na osiječkoj pijaci 30 -35 kuna kila kud je to ošlo ...smuđ će bit ko janjetina i prasetina zajedno .... :uf:

dravski pecaros

Citat: Sg.Pepper  u Prosinac 23, 2021, 10:34:05
Bit ce to jedno veliko sranje ako ovi pogode prognozu (kako to obicno bude pogode kad nebi trebali) od sutra pa do 3.1 od 15-10stupnjeva svaki dan! Ode sve u krasni klinac!

Neznam di pratiš vrijeme kod mene pokazuje poslije Božića opet lošije

Sg.Pepper

Vrijeme & radar i yr, da mi posao ne ovisi o vremenu nebi se ni ja brinio al kako je krenilo nece biti dobro!

dec d vej aj lajk it....

DIDAPATAK

..ma pecanje sam batalio čim je palo ispod 15..al me sekira pušnica.. :uf:
.. :baba:

dravski pecaros

Neznam ovi moji inače dosta točno pogode mislim da neće dugo biti toplo možda 3-4 dana ali biti će vjetra dosta

Sg.Pepper

3-4 dana nije tragedija, al ako bude 15dana onda nece biti dobro! Bit ce kako bude, ja sam svoje napravio a ostalo je visa sila! Nek je samo zdravlja za ostalo cemo lako!
dec d vej aj lajk it....

alexdja

Ne volim tople Nove Godine i Božiće...

Kad je zima treba da je hladno...

A još i pamtim neke pretople januare, pa posle februar zakuca 15 dana -15/-20°C...

Ledostaji, ledohodi, čuda...

Pu, pu, daleko bilo...
       Nema više divljeg bučka. :no: