Ružno vrijeme

Autor No, Travanj 18, 2017, 11:02:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Iz ovih razloga sam i pravio veliki čamac...velika paluba..elektro motor..Ono rinovanje ...ne moram veslati i paljuckati motor...u miru i tišini , gole guzice plutam uskoro nizvodno prema tebi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Pajdo koje ružno vrijeme, jučer bio do čamca kad četvorica u dva glisera se rinuju i malo dalje od mog flosa dvojica se skinuše i skočiše u Dravu viću odlična je  :uf:
A danas od te kišurine pomakao svoj flos pa reko odmah ću i Simbin, kad sam se okliznuo na onim blatnim stepenicama opandrknuo sam sve me boli, užas.

Mornar Popaj

Ovo će mi biti 22. ljeto zaredom na sezoni na moru. Došao sam u situaciju da se radujem kiši, mrazu, hladnoći i spavanju na  1- 5 stupnjeva.
Ništa me ne veseli kao vatra na Dunavu, a kraj vatre slanina i kobasica na štapovima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Citat: Kugla  u Svibanj 31, 2023, 11:14:45 Pajdo koje ružno vrijeme, jučer bio do čamca kad četvorica u dva glisera se rinuju i malo dalje od mog flosa dvojica se skinuše i skočiše u Dravu viću odlična je  :uf:
A danas od te kišurine pomakao svoj flos pa reko odmah ću i Simbin, kad sam se okliznuo na onim blatnim stepenicama opandrknuo sam sve me boli, užas.
Kupo sam se i u 4tom mjesecu. Sad je idealno vrijeme za sve , samo moras ignorirati pajdu.

Za 2 tjedna ce mu biti pre vruce, kad izadjes van na sunce ostane samo sjena od covjeka i to nije humano. Hlapi mu gorivo 2 puta brze zbog temp zraka a pivo mora brzo biti zbog vlage u zraku pa da nw povuce.
Samo cekaj pa ces vidit

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Po užetu se vata inje kako je toplo. Dok nije došlo globalno zatopljenje mi se ko djeca već u ovo doba godine gulili jer smo od četvrtog mjeseca trčali gologuzi po ulicama. Sad stiglo to famozno zatopljenje i ja ložim devet mjeseci godišnje

šajzika

Meni voda sasvim ok :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ti si daleko od neke referentne vrijednosti za toplinu...bilo to od vode za kupanje do kratke majice u pol zime  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nemoj tako. Bilo je kupaca i na kopiki. Ima ogromno brdo pjeska i ljudi se kupaju
Audentes fortuna iuvat

maverick

Da...grad 100milja ljudi 4 se kupaju  :stripii:

pajdo77

Čitam da ovi iz Accuweather-a ili tako nekako predviđaju za ovaj dio zemlje u ljetu poplave i oluje. Daj Bože da su se zahebali inače smo nahebali.

Mornar Popaj

22 godine nisam pecao preko ljeta,  zaboravio kako je to, i ove godine odlučim ne ići na more, nego ostat pecat preko ljeta. Sad sam se zahebo i nikad više. Ko mi kaže da voli ljeto, + 35, komarce, obade i stršljene, taj stvarno nije normalan. Jedva čekam jesen, zimu, rano proljeće, hladnoću, vatru, na štapovima kobasice i slaninu.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

A odvikli smo se kroz zadnje 3-4 godine...Tako je oduvijek...kad upekne nema komaraca ali ima obada...Taman kad oni navecer stanu eto komaraca...Mi smo tako odrasli...tako zivimo...za bolje znamo ali si ne mozemo priustiti cijelo ljeto negdje drugdje  :stripii:  Jesen je i meni najljepse doba za pecanje...ta vatrica...rostilj...milina....Ali kako je krenula godina uopce ne sumnjam da ce nam kise us.ati i taj dio  :uf:

Mornar Popaj

Srećom brzo će proći ljeto, onda 9 mjeseci uživanja. Jedva čekam.

maverick

A mi smo se tu organizirali malo drukcije...ljeto koristimo za kupanje na Dravi...pjescane plaže tokom vecine dana nemaju komaraca...rostilj...hladan Pelinkovac...eventualno zero cola ...Druzenje je tad prioritet nad pecanjem...ako i pecamo to su kasnonocna blinkerisanja...vobler iz čamca itd itd...Danju nekad buckamo...radimo vertikalu dok su zene na plaži ...Uglavnom je sve podređeno boravku na čamcu..plazi...s nekim pecaroskim kampanjama se ni ne opterecujemo