habanero

Autor maverick, Siječanj 09, 2013, 00:18:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hunter

majstor

I da znam, ne smijem poslati slike od bašće, jer u njoj imam Maricu, mislim punicu. Ali i ona je ljuta.  :stripii: :stripii:

maverick

Raso je jedan od ozbiljnijih proizvođača u okolini... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..i je  :ok: samo se bojim da ne počne to previše trošiti  :uf: pa poslije...boli ovo..boli ono.. :stripii:
.. :baba:

raso

Možeš doći vidjeti i kupiti :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

pajdo77

Ako je to ljuto ko sam vrag kako to trošite?Ima li neka pasta od toga pout ajvara pa dodate u npr. fiš,čobi,grah ili šta već kuhate? Mislim ako je jedna previše pa ti treba četvrtina za kotlić šteta bacit a neću je držat za ukras do idućeg fiša na primjer. Nešta poput paste pa da zagrabiš koliko ti treba bi bila ideala ako to ljudi prave od tih papričica

raso

Ima i to tri jačine, donirati ću za okupljanje :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

Citat: raso  u Srpanj 20, 2017, 16:59:44
Možeš doći vidjeti i kupiti :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

... :takoje:  lako za mene, ja sam još bebać sa ljutinom  :ok: ipak se ti pazi da ne moram dolaziti sa ekipom  :uf: :stripii:
.. :baba:

raso

Danas sam probao jednu novu sortu. Stavio sam 5 mm u paprikaš i bilo preljuto. Tu doniram za okupljanje i nagrađujem onog tko pojede cijelu sa kompletom umaka :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

No

Dođem danas kod jednog mog prijatelja i zateknem mu sina i buduću snaju kako prave meksičku salatu. Pitam ih šta sve ide unutra i između ostalog idu i ljuuuteee papričice.
Sjetim se jednog posta sa foruma  u kom stoji kako ta ljutina nije ista kao kod feferona .

-kažem ja njima,jel mogu jednu uzet.
-kako da ne, uzmi nekoliko  :stripii:   :stripii:
- :no: dosta mi jedna da probam.

Dođem doma,gledam u nju a ona mala crvena,sjajna papričica,čeka.
Ne da mi  :vrag: mira
Pogledam na forum tražim post i ;

Citat: mossi  u Svibanj 16, 2017, 21:05:45
Pajdo te od 200.000-400.000 su baš jako ljute, ali to nije ljutina ista kao feferona.
Nema problema sa auspuhom i sl.

Ja ih jedem isključivo sa šunkom za doručak, seckam na kvadratiće malene, i ne pipam prstima nego pokupim šunkom.
Ako dodirnem usne dok stavljam u usta, malo mi oteknu ..  :stripii: :uf:

Inače postoje papričice koje su zaista bolesno ljute od milion pa sve do dva miliona scolvila!  :tongue3: :tongue3: :tongue3: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Uzmem komad slanine,narežem na sitno. Drugim nožem narežem papričicu i mislim probat ću, pa šta.
Jesam u zadnje vrijeme ljubičica što se tiče zdravlja,al nisam tetkica  :stripii: :stripii: :stripii:

Gledam u to malo paprike i mislim Mossi najebo si ako budem imao problema  :stripii: :stripii: tužit ću te upravi vodovoda.  :stripii: :stripii:

Pišem ovo pola sata poslije i sve  :ok: Ljuta je,al je nisam puno grizao i šetao po ustima,kako će mi biti sutra,ne znam.

pajdo77

Možda i imaš želudac od prokroma pa ni ne osjetiš :stripii:

No

Osjeti se, osjeti    :takoje:

mossi

Evo ja večerao čokoladni habanero pojeo max četvrtinu. Doduše, prduckao sam celo veče, jel od paprike ili čajne, ali davno se nisam tako naprdio kao da sam pojeo 3 tanjira pasulja i to da se prva voda ne baci.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

mossi

Slaninu slobodno reži krupnije. hahahahaha

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

No

:hi: sve je pod kontrolom  :ok:

Sljedeći korak- nabavka papričica i nabavka sjemena za posadit u par posuda,za slijedeću godinu.  :ok: