štap za teži djig

Autor Darko, Siječanj 09, 2013, 19:38:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

CTS bi uskoro trebao biti dostupan i kod nas, kod Raše.

raso

Greys, vidio si iz mailova kako su .ajebani, još se cjenkam i pizde jer hoću samo dvije serije blanka / Elite SD i Steelhead i samo nekoliko dužina, ali sudeći po zadnjim mailovima trebalo bi biti nešto. Isto tako kompletiram ponude za ostalo / vodilice, halteri, konac, lak / u igri su ALPS, Fuji i Pacific Bay.

kawasaki

:pirate: bit ce do godine  :stripii:

oni sigurno nezele novce  :toothy2:  :oussama-bin-laden:
Brzi od Bolena.

Rap

Hoće li to bit iznenađenje za otvorenje rašoribolova  :toothy2:

raso

Citat: Rap  u Siječanj 14, 2014, 16:53:00
Hoće li to bit iznenađenje za otvorenje rašoribolova  :toothy2:
rašo ribolov je davno otvoren, a uskoro i maloprodaja

Rap

Imaš li šta u ponudi od štapova za teži jig?

raso

Kugla

Rašo pa nisi se pohvalio da se radi  :sha:

Mudri

Može li onda lakše pitanje što iima u ponudi ?????????

Retfalački mačak

Za teže glave, za teži djig, koristim dva štapa.
Daiwa TOURNAMENT Spin 3DX Cross carbon pletena površina blanka, težine bacanja 40-90 gr; dužina 2.74 m, Fuji SiC dvostopalni provodnici "K" tipa ; pluto "AAA"; veoma brz i izuzetno snažan. Težina štapa je 200 gr. Da bi bio u pravom balansu, ugrađen mu je u kapu teg 30gr.  Somče od 14 kg u brzom toku i velike dubine, nije imalo šanse.
Glave  90 grama sam bacao sa trzajem koji nije ni osjetio. Puno, puno rezerve.
Parira mu jedino Alps 20-75gr. ali je dužina manja, 2,40m. Izuzetno jak i osjetljiv štap.
Za oba puna preporuka.

kawasaki

Citat: koste910  u Siječanj 11, 2014, 10:09:18
Ovde se prica o stapovima tipa xzoga,cd,alps,mp1 .......idt., izgleda da niko nije ni probao ovu verziju o kojoj ja pricam.
Da ne duzim, zamislite cdbr 9ft 50gr. i kakve su njegove performanse, a onda to pomnozite sa 2 , ali bukvalno.
Meni stigo pre neki dan xzoga ma-s 80h (2,44m  100gr), to su samo zilavi stapovi i nista vise ( ide dalje od mene), daleko od deklarisane tezine, da ne pricam sta je cd 3oz (koji se vodi kao 80gr. na 3m) u poredjenju sa ovom igrackom - BABAROGA.
Zvao me drug pre neki dan,peca zadnjih 10 dana na otvorenom dunavu u d.milanovcu sa lionforce 50gr i kaze da realno stap dobro radi sa max. 45-50gr+sed.
Maver postavio si pitanje za sugestiju u vezi stapa za tezi jig (jedan drugi forum) ja sam i tamo hteo da ti skrenem paznju na ovaj odredjeni model,ali cini mi se da posle nisi posecivao tu temu.
CTS blankovi se rade iskljucivo na NZ., tehnologija rolovanja je vodeca svetska, pogledajte na you tube klipove,
ili http://m.youtube.com/watch?v=TgUMOihIIpI,
to su blankovi cts est (iliti SalmonStealhead), vidi se sta momak vadi sa obale stapovima te firme.
Serija elite sd (inace kod proizvodjaca deklarisana kao najkvalitetnija) je verzija radjena od 57msi (isto kao CDBR), verzije ovog blanka u manjim gramazama su za nijansu mekse od BR dok je najaca verzija brutalna za jig.
Iz camca se ne boji ni jednog soma o smudjevima i da ne pricam.
http://www.ctsfishing.com/elitesd.php
Kao sto rekoh gde je cd(br) stao tu je cts (elite sd) nastavio.
Ima toga jos, ali i ovo sve pisem sa telefona.
Garancija vazi za bilo kakav exces, placa se 35€ za novi deo, a MG ti premota opremu, garancija nije vremenski ogranicena, rezervnih delova ima sve dok se odredjeni model proizvodi.
J.bes verziju kupim blank odradim stap izadje 300€, a posle sta ti Bog da, ovako za iste pare isti kvalitet + bezuslovna garancija (sto bi drug reko PA TI VIDI DA VIDIS).
ishvali ga tu kao niko ni jedan do sada a onda ga stavi u prodaju nakon par dana i napise da baca sad do 80 gr pa u oglasu do 60 gr

:clap2: :clap2: :uf: :oussama-bin-laden:
Brzi od Bolena.

maverick

:stripii: Takvi su nam uvijek dobrodosli na forumu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

koste910

Neznam dali sam napisao u oglasu (sve ovo pisem sa telefona pa me mrzi da gledam oglas), ali ajde da ponovim ako nisam, u sledecih mesec-dva selim se za Stockholm pa mi za terene gore nije potreban toliko jak stap, to u vezi selidbe sam se odlucio pre nekih 15-tak dana, da sam znao sto sad znam dao bi stap burazeru (prodao on cdbr3oz) koji je sklopio identican, a ja bi narucio neki cts u manjoj tb., sve ovo napisano ovde je lako proverivo kod Gorana u MG servisu.
Sto se tice koristenja olovnih glava najteze sto sam ja bacao bilo je 60+sed, nije bilo potrebe za tezim, a da moze i 80 moze 100%, ako mogu ti 50 gramci o kojima pricate na forumu moze i ovaj cts, ko je probao zna o cemu pricam.
I jos da zakljucim tema je Stap za tezi jig, ja sam dao preporuku za ovaj bez obzira koristio ga ja (koristim) ili ne, cisto predlog, evo jos dva
PB Rainforest 1-4oz (vidim da ga iskusni varalicari hvale)
Shimano Fireblood 50-100gr (meni jedan od najlepsih fabricki napraveljenih)
Ako se sumnja na istinitost misljenjaili mojih navoda moze bez problema da se BRISE OGLAS (svejedno).
Ja sam smatrao da je posteno (moralno ispravno) da ponudim i kolegama iz Hrvatske mogucnost da kupe stap kad je vec oglasen i na drugim forumima, da ne ispadne da imam neke predrasude ili sujete, nedaj Boze.
Pozdrav.
PS. Najidealniji optimum je 20-60, moze da radi i sa 15gr., a moze i sa 80 ali nije najoptimalnije.

koste910

http://forum.varalicar.com/viewtopic.php?f=116&t=29304,

evo jedan stap za tezi jig ili mozda i za jerk, covek je iz Zagreba i sam sklapa stapove, rad mu je vrhunski, razume se u materiju fenomenalno, a i iz Hrvatske je pa je lakse svima odande da ga kontaktiraju i da se posavetuju sa njim u vezi ovog brenda ( skoro se pojavio i mene licno odusevio kakvo znanje poseduje -RESPECT), mozete da ga zovete ipak ste u istim telefonskim mrezama.
Pozdrav.

koste910

Citat: maverick  u Siječanj 19, 2014, 12:05:51
:stripii: Takvi su nam uvijek dobrodosli na forumu  :stripii:
Ja neznam dali je za mene ili za kavasakija, ako je za mene HVALA  jos jednom na dobrodoslici. :occasion14: