SAVA

Autor maverick, Studeni 17, 2017, 10:35:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Za vikend odoh na Savu u ribolov. Vidi koliko je tamo otopljenih tabletica u toj vodi i ribama. Pojedem kedera i nit kašljucam nit prduckam,kitica se diže :stripii:. Dođem kući ko tinejdžer :rofl2:

ljuska

pa šta misliš zašto No ima kućicu na Savi :stripii:

No

:BangHead: :BangHead:  razotkriven sam  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:, dok god vidim rakove u Savi, ne vjerujem tim takozvanim novinama.

pajdo77

A čuj No,vrag će ga znati od čega vidiš rakove :dontknow:,možda u Savu puštaju i otopljene Xanaxe :rofl2:

No

A ne,ima stvarno rakova  :ok: i to poprilično krupnih. prvi put kad vidim poslikam i stavim tu sliku za nevjernog Tomu  :rofl2:   :stripii:

pajdo77

Ma zahebavam :takoje:,kad ima rakova znači da je voda ok :baba:

Harley

Nažalost nije razlog čiste Save briga države za ekologiju nego propast industrije, ista stvar i sa Unom.
Od kada je propala privreda u Bosni Una je kao biser prozirna,  ali nema više ni ribe u Uni, nekada se mladica hvatala kod mene pod normalno, lanjsku zimu ni jedna, prvi puta od kad ja pamtim, ali to je već tema Una a ne Sava.

Poslano sa Save koristeći Tapatalk
Living your dreams, do not dream the life

majstor

Gdje je to Sava dopingirana. Dolazimo Pajdo i ja, naravno bez Duke, na duhovnu obnovu i za to što su Viagre nepouzdane.  :stripii: :stripii: Možda ćemo za Božić lajati i florescirati ko božićna jelka.  :rofl2: :rofl2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

:stripii: Ma to iz tvornice vijesti izletio još jedan tekst koji ima neki sasvim drugi smisao od samog sadržaja.

U pozadini priče je vjerojatno priča o novcu i konkurenciji.

O rijekama nitko ne piše zbog samih rijeka.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Eto to je sutra a već par dana je taj ekocid prisutan. Ne vidim ja da to netko pokušava tamo preko spriječiti nekim branama ili čime se već ta situacija rješava. Odgovarat će još manje kako mi se čini.

pajdo77

Klinac,pa danas je srijeda  :stripii:,valjda će biti nešto na tv-u

majstor

I meni je Ponedjeljak danas. jbg . Zagađenja voda su takva da će ribe imati toliko metala u sebi da neće moći na površinu. Sami sebe trujemo. Mladi će otići u inozemstvo a stari će otići prirodnom selekcijom.  :stripii: :stripii: