fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kićo

zvona

Zahvaljujem na odgovorima

Stepa

Citat: maverick  u Srpanj 19, 2014, 15:08:44

S podrskom hehe

:uf: :uf: što je ovaj pocrnio  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: ili malo zagorio :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

ps

A jel maverick za mikrofonom?  :rofl2:  :rofl2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Dobra ekipa, cigani sa tamburama, ma di ćeš bolje  :ok:

zvona

Bilo je odlično..mislim da je bilo 52 ekipe..glazba uživo..nisam osvojio ni jedno mjesto al svim natjecateljima su podjeljenje zahvalnice i poklon..

Bilo je roštilja kotlovine.fiša i alkohola vagon jedan..sve u svemu bilo je odlično

DIDAPATAK

..bitno je da si se ti dobro proveo  :jede: :pije: i da si zadovoljan  :icon_thumright:..a nagrade  :uf:..pa to se uvijek zna par dana unaprijed  :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Upravo na novoj tv ona emisija pod pokroviteljstvom podravke gdje lik kuha fiš na Dravi. Između ostaloga u "dravski fiš" kuhar stavlja celer,mrkvu i ajvar. Dobro da repu nije natrpao a i som mi se čini nekako kratak sa obzirom na propisanu dužinu.

brod_carp

Sigurno je sve začinio velikom žlicom vegete i fantom...

U petak i subotu idem na fišijadu, imam svježeg soma i štuke valjda će biti dobro...

pajdo77

Mora biti dobro,ja bi ga mogao papati svaki dan ako nema mrkve unutra :uf:

Mariorhr

Citat: brod_carp  u Lipanj 17, 2015, 18:41:15
Sigurno je sve začinio velikom žlicom vegete i fantom...

U petak i subotu idem na fišijadu, imam svježeg soma i štuke valjda će biti dobro...

+ šaran koji je osnova  :thumbsup:

brod_carp

Šarana je osigurao organizator fišijade...

Kugla

Jeo sam razne fiševe i na razne načine pripremane i jedan od najboljih je naš član Simba kuhao koji je pobjeđivao na puno natjecanja i stavio je kašiku vegete i ništa to nije smetalo.
A mrkvu ako ju se izmiksa ja garantiram da nitko od vas neće ni osjetiti da je ima u fišu.
Kad jedem fiš ako je meni dobar i fin, ne zamaram se sa tim što je tko stavio u njega, to su predrasude da ne valja sa ovim ili onim.