Dužina jig štapa

Autor No, Veljača 07, 2018, 08:11:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:hi: koristi li netko možda štap dužine do 215 cm za lov smuđa na rijeci  iz čamca. Već neko vrijeme vrtim  ideju da si složim jedan takav štap.

Ako netko možda ima preporuku za blank nek slobodno puca.
Htio bi nešto slično CD BR-u, čak sam mislio uzet blank CD-a pa ga pokratit i odozgo i odozdol ali sam odustao. Rađe bi takav blank original.

baka

'Ko ti kriv kad mi se nisi javio sad kad si bio u Aljmašu  :tongue3:, da ti pokažem jedan štap što sam si sastavio. Baš je takav za kakav pitaš.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

A otkud sam znao da si tamo  :sha:
Kakav si štap složio?

alex7777

baka bio prometnik na ulazu u bogaz a nisi ga vidio  :uf:

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Krenio sam s štapovima 3 metra i polako sam to spustao prema dole...stigao do 1,98 i počeo se polako dizati gore. Osobnog sam mišljenja da pogotovo stapovi tipa CD u tako kratkom izdanju nemaju neku mrvicu "duše" potrebnu za amortizaciju prilikom vadjenja....Nadalje , opet osobno, puno mi je lakse raditi preko prepreka s nijansu duzim stapovima...pogotovo kad su u pitanju panjevi i suljanje po istim uz puno preskakanja na dodir prepreke. Pogotovo ne bih kratio CD s gornje strane zbog te oštrine koja ce kasnije prerasti u krutost i tupost....ali podrzavam svaki experiment i voljan sm procitati utiske
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Jedan 198 i jedan 228. Savršenstvo.  Bas volim kratke stapove. 
Ti kraci su mi kruci i brži a to volim.
Audentes fortuna iuvat

No

198, 228, tvornički ili sklapani po narudžbi.Koji blank, koja gramaža  :sha:

majstor

Koristim Team Daiwa jiggerspin 15-50, dužine 270. Htio ga skratiti za 10 cm, a sad ste me poljuljali.  :sha:

šajzika

Tvornicki
c3 7 28 7'  zeznio s 198
Salt2 15 65 228
Audentes fortuna iuvat

Sg.Pepper

Ako nezelis dati previse novaca za eksperiment pogledaj od Pacific Bay, MHX, CRB-a oni imaju tih krateza a nisu preskupi
dec d vej aj lajk it....

mossi

Imam Antares 210 10-30 .. ne bih ga menjao ni za šta na svetu .. ovo shvatite uslovno ..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Nosim ga retko na Dunav ali mi to nije Dunavski štap za otvoreni Dunav.. ne koristim ga čak ni za vertikalu.
Za vertikalu imam štap od 1.8m cast i to nekih morskih 80gramac .. ima snage za skoro sve ribe ove koje ja pecam ..  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Standardna postava za spin su mi 2.56, 65 i 90 gramci SG Custom Predator i to je lep komplet!  :icon_thumright:

No

Citat: Sg.Pepper  u Veljača 07, 2018, 13:16:11
Ako nezelis dati previse novaca za eksperiment pogledaj od Pacific Bay, MHX, CRB-a oni imaju tih krateza a nisu preskupi

Pusti koji link  :icon_thumright:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

No